Radu Stroe, EXCLUS din PNL. Ce spune despre colaborarea cu PSD

tariceanu_radu stroe
tariceanu_radu stroe

PNL discută excluderea lui Radu Stroe din partid. Votul are loc în aceste momente. El a fost singurul care a dat curs cererii lui Călin Popescu Tăriceanu, de a se întoarce PNL la USL. 

UPDATE 16:10: Radu Stroe a declarat că a fost exclus din PNL cu 95 de voturi pentru, 12 abțineri și 45 împotriva excluderii. El a declarat că "mare lucru nu mai e de sperat în acest partid" și, întrebat dacă se gândește să colaboreze cu PSD, a răspuns "mă gândesc". 

Radu Stroe a mai spus: "Regret nespus că PNL se îndreaptă cu pași vertiginoși către o prăpastie". A condamnat și trecerea PNL la PPE și l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru demisie. 

Excluderea lui Radu Stroe este discutată după ce președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost dat afară de la ședința liberalilor. El propusese revenirea la USL, care a fost votată de un singur om: Radu Stroe. 

VEZI și: Scandal uriaș la PNL. Tăriceanu, scos din sală de liberali

Potrivit Antena 3, excluderea lui Radu Stroe este discutată în aceste momente. BPN al PNL a decis, în urmă cu câteva luni, excluderea lui Radu Stroe din formaţiune, dar decizia finală a fost amânată de Delegaţia Permanentă. 

La ora 16:00 urmează să fie votată moțiunea de cenzură a PNL. Vezi mai mult: Zi decisivă pentru Guvernul Ponta. Moțiune de cenzură a PNL, dezbătută și votată 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel