PMB şi RATB, probe tehnice în zona pasajului Piaţa Sudului

Rodica Mitu / 07 sep 2017 / 21:53 Salveaza PDF Comentarii
Atenție!
Atenție!

PMB şi RATB au programat pentru vineri, în jurul orei 14,00, probele tehnice în vederea punerii în funcţiune a tramvaielor în zona pasajului Piaţa Sudului, pe Calea Văcăreşti. 

Potrivit unui comunicat, se urmăreşte astfel verificarea stării tehnice a liniilor, refugiilor, elementelor de protecţie etc. de pe porţiunile neutilizate până în prezent, în zona afectată de construcţia Pasajului Piaţa Sudului. "Probele care vor avea loc mâine pregătesc reluarea circulaţiei liniei 1 pe vechiul traseu. Beneficiile oferite de repunerea în funcţiune a liniei 1 în această zonă sunt date în primul rând de faptul că această linie circulară înconjoară centrul şi cartiere vechi ale oraşului, trece prin toate sectoarele Capitalei, asigurând o legătură directă între diverse puncte de interes şi zone comerciale. Mai mult, reluarea circulaţiei pe linia 1 completează necesarul de transport asigurat de liniile radiale de troleibuz, autobuz şi chiar de metrou", precizează comunicatul citat.

Pe această cale, PMB face un apel către cetăţenii care locuiesc sau lucrează în zonă să parcheze în locurile special amenajate şi nu pe linia de tramvai, pentru a nu împiedica verificările programate. Primăria Capitalei reaminteşte că, în cadrul proiectului 'Modernizare infrastructura rutieră Piaţa Sudului', a fost reabilitată şi modernizată linia de tramvai din zona adiacentă Pieţei Sudului, atât pe Calea Văcăreşti, cât şi pe Şoseaua Olteniţei.  

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29