Pleșoianu, după lovitura pe care i-a dat-o Liiceanu: Veți avea surpriza vieții

Scutaru Cristina / 09 feb 2019 / 22:50 Salveaza PDF Comentarii
Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

Liviu Pleșoianu a scris cartea ”România, țara unui VIS posibil”, apărută la Editura Prestige.

Deputatul PSD a spus că librăriile Humanitas nu o vor pune pe raft.

”Ooo... deranj mare cu cartea asta! Tocmai am aflat că librăriile Humanitas NU o vor pune pe raft. Liic(h)eanu face ce știe el să facă...

E în regulă. Veți avea surpriza vieții anul acesta! Suntem determinați, suntem mulți și vestea va fi purtată mai departe, cu toată opoziția voastră disperată!

Fie să FIM! Anul acesta este anul oamenilor liberi!”, a fost mesajul lui Liviu Pleșoianu.

(w670)

 

O carte pentru România

 

Cartea apărută la Editura Prestige poate fi cumpărată la prețul de 32 lei. Liviu Pleșoianu este autorul cărții "România – țara unui vis posibil". În exclusivitate pentru DCNews, a spus ce reprezintă acest volum și cui îi este dedicat.

"Cartea cuprinde viziunea mea despre România, drumul pe care îl propun. Această țară va avea multe de spus în anii ce vor urma! Mecanismele de autoapărare ale acestui popor au fost declanșate tocmai de cei care, de câteva decenii, ne vor resemnați și cu capul plecat, temători și lipsiți de speranță, încărcați de frică și convinși că suntem cei mai răi, cei mai leneși, cei mai corupți", a spus Liviu Pleșoianu pentru DCNews.

"Anul 2019, când ne alegem noul Președinte, este decisiv pentru națiunea noastră. La 30 de ani după Decembrie 1989, este anul în care va trebui să ne hotărâm ce suntem și ce vom fi – neam de clone, slugi teleghidate sau oameni care preferă deplasarea perpendiculară pe sol", a spus acesta, adăugând: ”Va fi anul în care vom avea de ales între resemnare și tumult pozitiv, între blazare și renaștere, între vale a plângerii și pisc al Omului".

Când vorbește despre "țara unui vis posibil", Liviu Pleșoianu se referă la "asumarea unui rol de care lumea cea mare are nevoie tocmai în aceste vremuri tulburi. Reîntoarcerea la UMAN este singura șansă de supraviețuire a speciei omenești. Orice altă "soluție" este utopică. Iar România poate juca acest rol esențial pe scena lumii. Proiectul meu de țară are ca esență, ca sâmbure – reașezarea ființei omenești în centrul oricărei preocupări".


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25