Plante perfecte pentru baie. ”Limba soacrei” are nevoie de puțină lumină

Foto Pexels
Foto Pexels

Plantele naturale înfrumusețează orice colț al casei și de cele mai multe ori purifică aerul din interior.

Iată ce plante de apartament se potrivesc cel mai bine în baie.

Sansevieria - limba soacrei

Sansevieria, cunoscută sub numele de „limba soacrei”, are nevoie de puțină lumină și apă o dată la trei, patru săptămâni. Această plantă purifică foarte bine aerul. Avantajul ei este că oferă aer curat pe timpul nopţii, de aceea poate să fie ținută și în dormitor.  

Platycerium – cornul cerbului

Platycerium („cornul cerbului”) adoră umiditatea, așa că s-ar încadra perfect în decorul băii. Această plantă are nevoie de lumină. Așadar, în cazul în care nu aveți o fereastră în baie, puteți folosi surse suplimentare de lumină.

Senecio Herreanus – șir de mărgele

Frunzele verzi sub formă de boabe ale plantei Senecio Herreanus seamănă cu un colier de mărgele, de aceea i se spune „șir de mărgele”. Este o plantă care nu necesită prea multă îngrijire și rezistă în umiditatea din baie.

Citește și - EXCLUSIV DCNews.  Secretul italienilor. Naty Badea: Reguli pentru micul dejun în Italia

Naty Badea este scriitoare și corespondent din Italia pentru Antena 3, însă, înainte de toate, e un om special, care te fascinează încă de la primele cuvinte. După cum spunea într-un interviu, Naty Badea „a ars” fiecare etapă pentru a ajunge unde se află astăzi. Italia s-a numărat mereu printre destinațiile sale preferate pentru vacanțe, însă, de la a merge în vacanțe, până la a locui acolo e un drum lung.

Într-un interviu acordat DCNews, Naty Badea a explicat cum este să locuiască în Italia și care sunt principalele diferențe față de România. Răspunsurile, AICI!

În Italia, Naty Badea a învățat echilibrul, în ceea ce privește mâncarea: „Dieta mediteraneană este cunoscută ca fiind una dintre cele mai echilibrate și mai sănătoase diete de pe planetă. Italienii sunt obișnuiți să mănânce de calitate, nu mult. De aceea, trăind aici, ajungi să apreciezi altfel mâncarea și chiar și momentul mesei în sine.”

„Cel mai mult îmi place micul dejun luat în oraș la pasticcerie: cornetto și cappuccino”, a spus, pentru DCNews, Naty Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel