Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Plângere penală. Ministrul Cuc: ''Trebuia să salvez Tarom. Drept răsplată m-am ales cu asta!''

Ministrul Cuc
Ministrul Cuc

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a anunţat în cadrul unui interviu pentru DC News care a fost răsplata după ce a schimbat consiliul de administrație al Tarom.

Întrebat despre o plângere penală făcută de un cetățean străin că ar fi schimbat în mod abuziv consiliul de administrație al Taromului, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a făcut următoarele precizări:

Eu trebuia să salvez Tarom. Am adus oameni competenți în administrație, oameni care au venit să salveze Taromul. Drept răsplată, m-am ales cu o plângere penală din partea unui cetățean străin, Matt David. Dar, nu este nicio problemă. Unitatea s-a activat instant.

Am cerut in Adunarea Generală a Acționarilor să luăm o masură pentru că dacă mergeam în ritmul acesta, Taromul punea lacătul pe porți, precum voiau băieții să îl ia românilor. Eu a trebuit să fac ceva și am făcut. Dacă nu puneam un nou Consiliu de Administrație cu oameni competenți s-ar fi întâmplat ceea ce doreau să se întâmple alții. Lucrul acesta m-a determinat să merg mai departe când primesc asemenea răspunsuri contondente. Presupun că și cel care mi-a făcut plângerea penală are o agendă proprie sau îi face cineva agenda. Toate deciziile AGA au fost legale. a precizat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc în cadrul unui interviu pentru DC News. 

VEZI AICI INTERVIUL COMPLET

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel