EXCLUSIV  Plângere penală. Ministrul Cuc: ''Trebuia să salvez Tarom. Drept răsplată m-am ales cu asta!''

Andrei Itu / 25 apr 2019 / 14:12 Salveaza PDF Comentarii
Ministrul Cuc
Ministrul Cuc

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a anunţat în cadrul unui interviu pentru DC News care a fost răsplata după ce a schimbat consiliul de administrație al Tarom.

Întrebat despre o plângere penală făcută de un cetățean străin că ar fi schimbat în mod abuziv consiliul de administrație al Taromului, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a făcut următoarele precizări:

''Eu trebuia să salvez Tarom. Am adus oameni competenți în administrație, oameni care au venit să salveze Taromul. Drept răsplată, m-am ales cu o plângere penală din partea unui cetățean străin, Matt David. Dar, nu este nicio problemă. Unitatea s-a activat instant.''

''Am cerut in Adunarea Generală a Acționarilor să luăm o masură pentru că dacă mergeam în ritmul acesta, Taromul punea lacătul pe porți, precum voiau băieții să îl ia românilor. Eu a trebuit să fac ceva și am făcut. Dacă nu puneam un nou Consiliu de Administrație cu oameni competenți s-ar fi întâmplat ceea ce doreau să se întâmple alții. Lucrul acesta m-a determinat să merg mai departe când primesc asemenea răspunsuri contondente. Presupun că și cel care mi-a făcut plângerea penală are o agendă proprie sau îi face cineva agenda. Toate deciziile AGA au fost legale.'' a precizat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc în cadrul unui interviu pentru DC News. 

VEZI AICI INTERVIUL COMPLET

 

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22