Ingrediente
- 2 ouă
- 4-7 linguri de făină
- 1 lingură de ulei
- 50 ml de lapte
- puţină apă minerală
- salam
sunculita
- caşcaval
- ciuperci
- brânză
- ardei
Cum se prepară
Ouăle, faina, uleiul şi laptele se amestecă într-un bol mai înalt până ce se omogenizează. Apoi se adaugă apă minerală foarte puţină. Blatul trebuie să iasă mai tare decât cel de clătite, scrie petitchef.ro.
Se taie ingredientele care se pun pe pizza, se mai pune şi puţin bulion de roşii peste pizza înainte de introducerea sa în cuptor. Apoi tava se se unge foarte bine cu ulei. Tava se bagă la cuptor timp de 10-15 min. Pentru a verifica dacă este gata blatul, se înceraca ușor cu o scobitoare.
Când se scoate, se răzuieşte caşcaval pe deasupra şi se acoperă cu un prosop curat pentru a se păstra caldă şi se adauga ketchup.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News