Piedone a demisionat din toate funcţiile pe care le avea în PC și cere organizarea unui congres extraordinar

piedine
piedine

Cristian Popescu Piedone a demisionat din toate funcţiile pe care le deţine în PC şi rămâne simplu membru al partidului. Acesta spune că este nemulţumit de conducerea Partidului Conservator, cere congres extraordinar şi afirmă că va candida la şefia formaţiunii. Până în prezent, acesta ar avea acceptul a cinci organizații județene.

Acesta spune că este nemulţumit de conducerea Partidului Conservator, cere congres extraordinar şi afirmă că va candida la şefia formaţiunii. Până în prezent, acesta ar avea acceptul a cinci organizații județene.

Cristian Popescu Piedone i-a transmis, vineri, preşedintelui PC, Daniel Constantin, o scrisoare prin care îl anunţă că demisionează din toate funcţiile deţinute în cadrul partidului, cerând un Congres extraordinar, şi anunţă că intenţionează să candideze pentru a prelua şefia conservatorilor, informează NewsIn.

Piedone, ales prim-vicepreşedinte al PC, anunţă că demisionează din toate funcţiile deţinute în cadrul partidului, "rămânând un simplu membru, ce îşi achită la zi cotizaţia".

"Totodată, consider necesară convocarea Congresului extraordinar al PC în maximum 30 de zile de la data prezentei mele demisii, pentru a da posibilitatea tuturor preşedinţilor de filiale din ţară de a-şi exprima punctul de vedere în ceea ce priveşte viitorul partidului, cât şi o nouă conducere", îi mai scrie Piedone lui Daniel Constantin.

"În cadrul acestui congres, îmi voi anunţa intenţia de a candida la preşedinţia partidului, pentru a resuscita şi sprijini evoluţia doctrinară, cât şi pentru a conferi pe deplin acestui partid locul pe care eu consider că îl merită şi îl poate obţine prin propriile forţe, pe eşicherul politic românesc", îşi încheie primarul Sectorului 4 scrisoarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel