Pianistul Andrei Anghel, la St Martin-in-the-Fields

„Seria românească”, organizată de mai mulţi ani de ICR Londra la St. Martin-in-the-Fields, a devenit deja una dintre cele mai populare repere ale programului muzical al celebrului spaţiu cultural din Trafalgar Square.

„Seria românească”, organizată de mai mulţi ani de ICR Londra la St. Martin-in-the-Fields, a devenit deja una dintre cele mai populare repere ale programului muzical al celebrului spaţiu cultural din Trafalgar Square. Ea continuă, în 28 iulie, cu un recital plin exuberanţă şi energie tinerească, oferit de Andrei Anghel, unul dintre cei mai talentați tineri pianiști români în plină afirmare.
 
Pianistul va interpreta partituri de Frédéric Chopin, Franz Liszt şi Johannes Brahms.
 
Andrei Anghel a început studiul viorii la vârsta de patru ani, continuând cu studiul pianului de la vârsta de şapte ani. Pianistul este bursierul „Junior Guildhall School of Music and Drama Conservatoire” unde a studiat vioara, la clasa profesorului Sebastian Muller, şi pianul, la clasa profesorului Zoe Mather. Andrei Anghel a susţinut numeroase recitaluri de pian şi vioară în Marea Britanie, fiind printre cei mai apreciaţi muzicieni din tânăra generaţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel