Percheziţii într-un dosar de spălare de bani proveniţi din înşelăciune. Prejudiciu de 3.000.000 lei

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman şi Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Giurgiu, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Teleorman, au documentat activitatea infracţională a 23 de persoane bănuite de spălarea banilor proveniţi din înşelăciune şi infracţiuni informatice.

La data de 21 ianuarie a.c., respectiv 3 februarie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman şi Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Giurgiu au efectuat 18 percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi în judeţele Teleorman şi Ilfov.

Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 2015 - 2020, cei în cauză ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 3.000.000 de lei, proveniţi din săvârşirea infracţiunii de înşelăciune şi infracţiuni informatice, prin firme specializate în transferuri rapide de bani şi firme cu profil schimburi monede virtuale.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel