Urmărește emisiunea live


Percheziţii într-un dosar de înşelăciune. Persoane păcălite cu o carieră în modeling

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

În această dimineaţă, poliţiştii din Alba efectuează două percheziţii la persoane bănuite de înşelăciune. Le-ar fi promis unor cetăţeni din judeţ că le vor promova imaginea, pe diferite site-uri, în scopul încheierii unor contracte cu firme de publicitate sau modeling.

La data de 10 februarie 2021, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează două percheziţii, ambele în municipiul Alba Iulia, la punctul de lucru ale unei societăţi comerciale ai căror reprezentanţi sunt bănuiţi de înşelăciune şi la o locuinţă din municipiu închiriată de aceştia.

Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că în perioada ianuarie - februarie 2021, persoanele vizate de anchetă ar fi racolat, în zona centrală a municipiului Alba Iulia, 7 persoane, de diferite vârste, toate din judeţul Alba, cărora le-ar fi promis faptul că, în schimbul unor sume cuprinse între 120 şi 2.000 de lei, ar urma să le promoveze imaginea, pe diferite site-uri, în scopul încheierii unor contracte, cu diverse societăţi de publicitate sau companii de modeling. Ulterior, aceştia nu ar fi efectuat demersurile în sensul celor promise cu ocazia încheierii contractelor, informează IPJ Alba.

Opt persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri. La percheziţii, alături de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice participă poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel