Pedofil din Iași, condamnat la jumătate de pedeapsă. Judecătorul i-a apreciat SINCERITATEA: N-a vrut să-și înșele nevasta

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

După ce un pedofil a violat în repetate rânduri un minor,  judecătorul a decis să-i dea jumătate de pedeapsă pentru că a fost sincer.

Un pedofil din Iași a scăpat doar cu 7 ani de închisoare după ce un judecător a decis să-i dea jumătate din pedeapsă pentru că a fost sincer, scrie SpyNews. Bărbatul de 44 ani a violat în mod repetat un copil de doar 6 ani. Ororile s-ar fi petrecut în 2017 în localitatea Maxut din județul Iași. Minorul era coleg de clasă cu fiul violatorului. 

Ultima dată când pedofilul l-a agresat sexual pe micuț a fost în luna decembrie 2018. Atunci copilul venise la colindat. Pentru a-l reduce la tăcere pe copil, agresorul i-a oferit bani și l-a amenințat. 

Cu toate acestea, decizia judecătorilor este de-a dreptul șocantă. Ajuns în fața magistraților, bărbatul a declarat că l-a agresat sexual pe copil pentru că soția sa e plecată în străinătate și nu a vrut să o înșele. Pentru aceste motive invocate, magistrații i-au înjumătățit pedeapsa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel