PDL nu are ca obiectiv să o excludă pe EBa, spune Raluca Turcan

turcan
turcan

Raluca Turcan a infirmat, vineri, zvonurile potrivit cărora partidul şi-ar fi propus să o dea afară pe Elena Băsescu, care a declarat că va candida la europarlamentare şi fără sprijinul PDL.

"PDL nu are în acest moment ca obiectiv să o dea afară pe doamna Elena Băsescu. Nu asta este preocuparea PDL, ci dimpotrivă, PDL vrea să îşi aducă într-o echipă puternică toţi oamenii care au un cuvânt de spus în societatea românească", a declarat Raluca Turcan.

Referitor la declarațiile din ultimul timp ale Elenei Udrea, deputatul de Sibiu a declarat că: "Din câte am auzit şi din declaraţiile doamnei Elena Băsescu, dumneaei a câştigat mandatul de parlamentar european independent. Deci nu văd de ce ar fi un pericol în cazul în care dumneaei nu mai are nevoie de PDL să-şi reînnoiască mandatul. Îi doresc mult succes şi în calitate de independent. (...) Soarta privind candidatura la Parlamentul European a Elenei Băsescu, nu este în momentul de faţă, o chestiune prioritară pentru PDL. Îi dorim succes dacă va considera că nu are nevoie de partid ca să-şi reînnoiască mandatul", a comentat Raluca Turcan.

 Elena Băsescu a declarat, într-un interviu pentru Agerpres că:"Eu nu am fost susţinută de PDL nici în 2009 să candidez pentru un mandat de europarlamentar. Asta nu m-a împiedicat şi nu mă va împiedica nici acum să candidez. Voi candida cu siguranţă", a spus Elena Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel