Patriciu aruncă pe piaţă o televiziune de 37,5 milioane de euro. Prigoană face o anti-Realitatea

Televiziunea pe care Dinu Patriciu o va lansa va îngloba radioul, printul, televiziunea şi internetul şi va funcţiona parţial ca o casă de producţie. Proiectul va fi o "fabrică de conţinut", care va produce tot ce intră în zona unei case de producţie: ştiri, divertisment, documentar. Investiţia va fi  de 37,5 milioane de euro, având ca acţionar majoritar (95%) Adevărul Holding, şi 5% - Tipomedia. "Adevărul TV" va avea un program generalist cu difuzare naţională de 24 de ore, difuzând programe proprii (50%) şi cumpărate (50%).

Peter Imre, director general Adevărul Holding, a declarat Agerpres că trustul de presă pe care îl reprezintă este cel mai mare din România, misiunea pe care şi-a propus-o fiind aceea de a deveni cea mai influentă, profitabilă şi respectată companie integrată de media din România. El a anunţat că Adevărul Holding va avea o redacţie funcţională la Bruxelles, condusă de Ovidiu Nahoi, care va reflecta activitatea parlamentarilor români de acolo, activitatea legislativă şi viaţa culturală a capitalei culturale a Europei.  Alexandru Sassu, fost şef al TVR, va fi directorul general al Departamentului radio-TV al Adevărul Holding. El a declarat că postul nu va fi axat pe politică, ci pe problemele sociale, de interes general, iar "stilul Click" nu va fi preluat la televiziune.

Prigoană va lansa o televiziune de ştiri , pe 1 decembrie

Honorius Prigoană a primit, licenţă audiovizuală pentru televiziunea de ştiri România Ta, care va  emite la nivel naţional, de pe 1 decembrie. La şedinţa CNA a  venit şi deputatul PDL Silviu Prigoană şi Honorius Prigoană, acţionarul şi finanţatorul televiziunii. Potrivit dosarului , România Ta va fi o televiziune de ştiri, care va difuza un program producţie proprie (90%) , dar şi alte producţii. PDL, din care face parte Prigoană, s-a plâns de mai multe ori că Realitatea şi Antenele deformează situaţia socioeconomică şi politică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel