EXCLUSIV  Partidul cu care Ponta EXCLUDE să intre la guvernare

Victor Ponta a spus care este partidul cu care nu ar intra la guvernare.

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat că nu va participa la guvernare dacă din structură ar face parte şi UDMR. 

"Aseară eu chiar am văzut nişte lucruri la care nu mă aşteptam. PNL-ul o să accepte orice de la USR şi de la UDMR. UDMR-ul a venit cu acel ‘Minority safepack’ de care se tot ţin. În 2013 au venit şi au spus ‘nu intrăm la guvernare dacă nu eşti de acord cu acesta’.  Adică să vină de la Bruxelles să ne spună cum facem cu limbile minorităţilor, cum facem cu fondurile europene şi le-am spus: ‘nu!’ (…)

Eu nu fac cu UDMR-ul (n.r. - să intre la guvernare). Şi în 2013 la fel, şi m-am ţinut de cuvânt. Dacă vin cu chestia asta că să ne spună de la Bruxelles, peste statul român şi Guvernul României, cum trebuie să dăm bani europeni pentru minorităţi. Domnule, stai puţin, păi pe şosea merg doar minorităţile, noi majoritarii nu avem voie să mergem pe şosea? Canalizarea, banii europeni… cum adică? Uite, Ludovic Orban a fost de acord cu chestia asta", a declarat, la DC News, Victor Ponta.

VIDEO: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel