Partidele au căzut de acord pentru noul Cod Fiscal

Partidele politice au agreat formula propusă de Gabriel Oprea, liderul UNPR, pentru a ajunge la un consens înainte de votarea legii pentru noul Cod Fiscal în Parlament.

Invitația la o întâlnire între toate formațiunile politice din parlament a fost transmisă de Gabriel Oprea primului-ministru al Guvernului României, Victor Ponta, președintelui interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea,   co-președinților Alianței Liberalilor și Democraților, Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, co-președinților Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, președintelui Uniunii Democrate Maghiare din România, Kelemen Hunor, precum și liderului grupului parlamentar al minorităților naționale, Varujan Pambuccian.

Consultările vor avea loc la Parlament, în data de 19 august 2015, începând cu ora 10.00.

Condiția a fost ca invitația să fie transmisă de UNPR

”UNPR va face tot posibilul pentru ca România să iasă din logica conflictului politic și să intre într-o logică a bunăstării tuturor românilor. Ne dorim să aducem la aceeași masă, a negocierii, toate punctele de vedere și vom încerca să obținem cel mai bun rezultat pentru România” a spus Gabriel Oprea. Liderul UNPR a recunoscut că a avut consultări informale cu toți liderii politici, înainte de a face publică inițiativa. O condiție ca să vină toate partidele la această întâlnire era ca UNPR să lanseze invitația”, a mai adăugat Oprea.

”Decizia UNPR de a încerca să producă un dialog între partidele parlamentare înainte de rediscutarea în Parlament a nolui Cod Fiscal reprezintă o încercare de a obține cel mai bun rezultat pentru ca bunăstarea românilor să nu aibă de suferit, se arată într-un comunicat oficial al partidului. Prin conducerea partidului, precum și prin cei 62 de parlamentari ai săi – 42 deputați și 20 senatori - UNPR va participa la toate întâlnirile și dezbaterile necesare pentru armonizarea punctelor de vedere și pentru obținerea unei viziuni corecte asupra drumului de urmat pentru România”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel