Părintele Calistrat, mesaj din spital: Regulile medicilor ne ajută să nu infectăm pe alții

Părintele Calistrat a transmis un mesaj enoriașilor din spital după ce a fost internat fiind depistat pozitiv cu COVID-19.

Părintele Calistrat a transmis un mesaj după ce mai mulți enoriași i-ar fi spus că minte și că de fapt ar fi grav bolnav după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

La insistența mai multor mesaje repetate, că aș fi bolnav și nu vreau să spun, vă comunic scurt că sunt foarte bine, nu am absolut nimic, tusea a dispărut, respect tratamentul impus de specialist cu toată seriozitatea. Mâine voi fi verificat dacă mai există ceva virus Covid în mod pozitiv. Ascult on-line, privegherea la praznicul Maicii Domnului acum de 8 Septembrie, nu am nici cea mai vagă formă de indispoziție de sănătate.

Respect la toți iubitorii paginii noastre, care trebuie să înțeleagă că regulile medicale ne ajută să nu infectăm pe alții. Spitalul nu face abuz, respectă niște reguli stricte de protocol medical, stabilite de specialiști, obligat 14 zile cred, că nu ne vom putem întâlni, la slujbe sau cu credincioșii, dacă examinarea medicală o va confirma.", scris Părintele Calistrat pe Facebook. 

Amintim că Părintele Calistrat a anunţat sâmbătă pe Facebook că a fost infectat cu SARS-CoV-2. El a fost internat într-un spital și a declarat că are doar simptome ușoare. Acum preotul face apel la respectarea măsurilor de prevenire a infectărilor cu coronavirus. Asta după ce acum o lună și jumătate el le învaţă pe enoriaşele sale, să se apere de virus cu ţuică, gargară cu apă şi sare şi albastru de metil, declarații pe care le-a făcut în cadrul unei emisiuni.

„La insistența mai multor mesaje repetate, că aș fi bolnav și nu vreau să spun, vă comunic scurt că sunt foarte bine, nu...

Publicată de Manastirea Vlădiceni pe Luni, 7 septembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel