Papahagi cere PDL-ului să voteze "coșmarul Macovei"

macovei decenews
macovei decenews

Candidat la președinția Partidului Democrat Liberal, Monica Macovei s-a autodescris în timpul discursului său drept coșmarul actualei guvernări și a premierului Ponta. Înaintea Monicăi Macovei a vorbit suținătorul acesteia, Adrian Papahagi, care a îndemnat electoratul democrat-liberal să voteze cu cel mai mare coșmar al USL: Monica Macovei.

Momentul lui Adrian Papahagi a fost unul dintre cele mai bine primite în rândul delegaților, care s-au amuzat de verva și poreclele puse de susținătorul lui Macovei liderilor USL. El a lansat o serie de întrebări, la care răspunsul era invariabil Monica Macovei. "Votați cel mai mare coșmar al USL, a lui Vicor Ponta. Cine este cel mai mare coșmar al lor? Cine? După Traian Băsescu. Este Monica Macovei", a terminat într-un strigăt Adrian Papahagi.

Europarlamentarul Monica Macovei, care a preluat cuvântul după Papahagi, a continuat laitmotivul "coșmarului". Ea s-a descris drept un politician intransigent, împotriva corupției, subliniind că este coșmarul actualei guvernări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel