Palada: ”Sper să crăpi, Victor Ponta”, campanie gen Colectiv- Vehicul de ură electorală

Victor Ponta
Victor Ponta

Sociologul Mirel Palada susține că ”Sper să crăpi, Victor Ponta” nu este o simplă greșeală, ci o campanie. 

”Ieri un fascist a zis ceva despre Ponta. I-a dorit moartea. Nu doar pe persoană fizică, ci și într-o prestigioasă publicație de harneală ideologică și deontologică de dreapta: Hotnews. A ieșit scandal. L-au dat afară. Și-au cerut scuze.

Imediat după, atenție!, imediat după, pe internet au și făcut un site în care "Sper să crăpi" s-a transformat într-un joculeț. Tot instigare la omor. Tot instigare la crimă. Tot ură și fascism pe față.

Site-ul, menit să stîrnească ura anti-pontiștilor și anti-băsiștilor, este realizat, absolut la întîmplare, de către cei de la agenția de publicitate Graffiti BBDO, oamenii lui Burci, adică Adevărul, alt monument de integritate deontologică băsistă sub acoperire. Deținerea site-ului "spersăcrăpi" a fost demonstrată de Mirel Curea, un jurnalist care încă mai știe să mai fie jurnalist.

Repet: în nici 24 de ore s-a trecut de la Hotnews la Adevărul la o agenție băsisto-iohannistă care transformă totul într-un vehicul de ură electorală.

Sînt ferm convins că nu este la întîmplare această succesiune de fapte. Este doar începutul unei campanii gen Colectiv”, a scris Mirel Palada, pe Facebook. 

[citeste si]

Sociologul a mai scris  că băsiștii-iohaniști ar fi în spatele acestei campanii despre care nimeni dintre deontologi nu spune nimic: ”Hotnews a șters pur și simplu tot ce e referitor la știre, au îngropat rahatul sub preș. Tapalabă nu zice nimic. Pleșu nu zice nimic. Cărtărescu nu zice nimic. Deontologii intelectuali și jurnaliștii sub acoperire nu zice nici unul nimic. Deși se propune, cu subiect și predicat, să se omoare un om. Fostul prim-ministru al României. Mă întreb dacă ar fi venit careva să facă un site cu fix același mesaj despre unul din ăștia de acum de la guvernare, despre Ghinea sau despre Julien sau despre Werner. Voi vă dați seama ce flacără de indignare ar fi cuprins întreg spectrul de jurnalism deontologic? Vă dați seama că imediat intrau toate instituțiile statului în acțiune, să prindă și să pedepsească?? Dar pentru că e vorba de Ponta, nimeni nu se sesizează, deși e pe față, pe toate gardurile. Chiar am impresia că încurajează implicit această instigare la omor. Le e frică. Le e frică să nu piardă alegerile – semnele sînt din ce în ce mai clare. Și sînt pe cale să comită o faptă ieșită din comun, o lebădă neagră”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel