PACT - premieră istorică în SUA. Donald Trump a semnat Legea împotriva torturii animalelor

Președintele Donald Trump a semnat luni o lege extrem de importantă pentru iubitorii de animale din SUA, potrivit Breitbart.

Este vorba despre un proiect de lege care incriminează abuzul asupra animalelor, precum și crearea și distribuirea de imagini/videoclipuri care prezintă torturi la adresa acestora.

„Este important să combatem aceste acțiuni crude și sadice de cruzime, care sunt total inacceptabile într-o societate civilizată. Avem responsabilitatea de a onora demnitatea creației lui Dumnezeu", a declarat Trump în timp ce a semnat Legea de protecție a animalelor împotriva cruzimii și torturii (PACT). Președintelui i s-au alăturat mai mulți reprezentanți ai activiștilor non-profit din partea the Humane Society, Animal Wellness Action, Big Dog Ranch Rescue, the National Animal Care and Control Association și the Warrior Dog Foundation.

„De la câmpurile de luptă la spitale, de la rangurile frontierei până la curțile din America, de la animalele de serviciu până la animalele de război, animalele națiunii noastre au jucat un rol vital în dezvoltarea, așezarea, securitatea și fericirea țării noastre." a declarat Donald Trump. "Într-o lovitură de stilou, președintele a făcut mai mult pentru protejarea animalelor și oprirea cruzimii animalelor în America decât oricine din istorie", a declarat Rory Diamond, CEO-ul K9s for Warriors, după semnarea proiectului de lege. Proiectul de lege a fost adoptat în unanimitate în Congresul american. 

Președintele SUA, Donald Trump, a ținut ceremonialul de semnare a proiectului de lege luni, în aceeași zi când, la Casa Albă, l-a primit pe Conan, probabil cel mai celebru câine din lume, care a participat la raidul ce a condus la moartea liderului grupării Statul Islamic (SI), Abu Bakr al-Bagdadi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel