ORNISS, precizări despre Baranga Laurențiu

Laurenţiu Baranga a fost reţinut sâmbătă, după ce poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice - IGPR, sub coordonarea procurorului de caz, au efectuat o percheziţie la domiciliul său din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Oficiul Registrului Național al Informațiilor Secrete de Stat (ORNISS) a transmis câteva precizări despre fostul preşedinte al Oficiului de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor.

”Referitor la informațiile apărute în spațiul public, cu privire la domnul Baranga Laurențiu, facem următoarele necesare precizări:

1. Contractul individual de muncă al domnului Baranga Laurențiu cu ORNISS a fost suspendat în perioada 01.10.2016 – 30.09.2019. Începând cu data de 01.10.2019, contractul individual de muncă al domnului Baranga Laurențiu cu ORNISS a încetat. Deci, practic, în ultimii 4 ani calendaristici, domnul Baranga Laurențiu NU a mai avut nicio legătură cu ORNISS.

2. În perioada în care domnul Baranga Laurențiu a activat în cadrul ORNISS, nu a îndeplinit niciodată și sub nicio formă, calitatea de adjunct al conducătorului instituției.

3. ORNISS colaborează cu organele de cercetare penală pentru lămurirea tuturor aspectelor relevante referitoare la activitatea dommnului Baranga Laurențiu”, a transmis purtătorul de cuvând al instituției, Simona Caraiani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel