ȘOC la Walt Disney. "Piraţii din Caraibe", seria a cincea, ar fi fost furată de hackeri

Bob Iger, șeful executiv al Disney,  ar fi mărturisit, luni, în timpul unei ședințe la New York cu angajații ABC, canalul de televiziune al grupului, că un film nou produs de companie a fost furat de hackeri, aceștia cerând "o răscumpărare uriașă'.

Potrivit The Weekly, care citează mai multe surse anonime, Disney colaborează cu poliția federală pentru a identifica orice scurgere de informații privind filmul, care nu a avut încă lansarea oficială.

Site-ul de specialitate Deadline susține, nemenționând sursele, că filmul piratat ar fi noul episod al seriei Pirații din Caraibe, care urmează să apară în cinematografe la 26 mai. Alte surse au avansat ipoteza că ar fi vorba despre pelicula cu noile aventuri ale lui Flash McQueen, celebrul personaj de la Pixar, care va fi lansată în luna iunie.

Hackerii au solicitat ca răscumpărarea să fie achitată în bitcoin, o monedă virtuală care garantează anonimatul perfect, și au amenințat că vor publica primele cinci minute din film, apoi 20 minute, în cazul în care suma cerută nu va fi plătită.

[citeste si]

Acest tip de piraterie informatică face subiectul unui atac cibernetic căruia i-a căzut victimă recent Netflix, ce difuzează pe internet filme, documentare și seriale. Anterior, hackerii au publicat zece episoade ale seriei de succes Orange is the New Black, înainte de difuzarea lor oficială pe Netflix.

Răzbunarea lui Salazar" este a cincea parte a seriei Pirații din Caraibe și prezintă confruntarea dintre căpitanul Jack Sparrow (Johnny Deep) și pirații strigoi conduși de căpitanul Salazar (Javier Bardem). De la lansarea sa, în 2003, franciza a acumulat încasări de 3,7 miliarde de dolari.

Compania Walt Disney nu a comentat aceste informații. (Sursa rtv.net)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel