Oana Zamfir, descoperire la hypermarket în pandemie: Să ne ierte Dumnezeu

Oana Zamfir, Antena 3
Oana Zamfir, Antena 3

Oana Zamfir a spus la ce concluzie a ajuns după ce a fost, recent, la hypermarket.

„Mi se pare atât de absurd totul și atât de amar. (...) Poate oamenii au înțeles că ieșim toți buluc și ne ducem la Biserică. Am discutat, astăzi, și cu medici care aveau aceeași impresie: că s-au relaxat măsurile. Nu s-a relaxat nimic. (...) Noi nu vorbim aici de a ne urca cu toții în autobuz, de a o lua la goană pe străzi și de a sufoca Biserica. Așa cum mergi la magazinul din colț, așa cum mergi la magazinul mai mare, numit hypermarket, unde, să ne ierte Dumnezeu, zilele acestea, e buluc. Am fost și eu pentru câteva cumpărături banale, nu pentru a defrișa magazinul, și am constatat că unul din cinci oameni aveau manuși, mască.

(...) Firmele de curierat vin la noi acasă? Vin. Sunt toți curierii echipați corespunzător? Vă spun eu că nu. Că am avut această situație punctuală în mai multe rânduri în această perioadă", a spus, miercuri seară, Oana Zamfir, într-o intervenție la Antena 3.

„Mai spun ceva. Înțeleg, ai pus condiții pentru înmormântare, căsătorie. Dar eu, dacă mă duc la mormânt la părinții mei, cui dau și de unde iau coronavirusul? Că doar nu mă duc cu toată familia", a adăugat Oana Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel