O mare jurnalistă s-a retras din activitate

Barbara Walters 512
Barbara Walters 512

Jurnalista Barbara Walters, prima femeie din lume care a prezentat un buletin informativ de seară la un post de televiziune, s-a retras din activitate.

În vârstă de 84 de ani, Barbara Walters, o veritabilă legendă a televiziunii americane, şi-a luat la revedere de la telespectatori în cadrul show-ului "The View", talk show-ul ei matinal pe care l-a creat în 1997, după ce, anterior, devenise deja celebră relatând o serie de evenimente celebre, precum vizita istorică făcută de preşedintele Richard Nixon în China în 1972, şi intervievase câteva generaţii de celebrităţi şi lideri politici mondiali, inclusiv pe actualul preşedinte american, Barack Obama.

VEZI ȘI: O celebră moderatoare de televiziune își anunță retragerea

Barbara Walters, care a câştigat de-a lungul anilor mai multe premii Emmy, a glumit în ultima ei emisiune în direct, spunând că, de acum înainte, va avea suficient timp la dispoziţie pentru a-şi face injecţii cu botox şi pentru a participa la deschiderile oficiale ale unor supermarketuri. Într-o notă mai serioasă, renumita jurnalistă americană a spus că la finalul carierei sale se mândreşte cel mai mult cu faptul că foarte multe femei lucrează în prezent în televiziune.

"Dacă am făcut cu adevărat ceva care să ajute femeile, atunci aceasta este moştenirea pe care o las în urma mea", a spus Barbara Walters. "Cine ştie ce ne aduce viitorul? Poate că în loc de «la revedere» ar trebui să vă spun «à bientot» («pe curând» în limba franceză, n.r.)", a completat aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel