O mamă a fost arestată după ce a căutat un asasin care să-i ucidă fosta soacra

Foto ilustrativ femeie arestată / Imagine de Лечение наркомании de la Pixabay
Foto ilustrativ femeie arestată / Imagine de Лечение наркомании de la Pixabay

O mamă a fost arestată după ce a căutat un asasin care să-i ucidă fosta soacra. Femeia credea că „țința” pune la cale, alături de fostul ei soț, un plan prin care acesta din urmă să obțină custodia copiilor.

Leigh Ann Bauman, o femeie de 43 de ani din SUA, a decis să plătească un asasin pentru a scăpa de fosta soacră. Omul de legătură însă a devenit informatorul poliției, iar ea a ajuns după gratii, fiind acuzată de conspirație pentru comiterea unei crime de gradul întâi, scrie Daily Mail.

Femeia credea că fostul ei soț, împreună cu mama lui, voiau să o ducă la tribunal pentru a lupta în vederea obținerii custodiei copiilor. 

Leigh Ann Bauman a fost înregistrată discutând planul, când încerca să recruteze oameni în orașul Saint Louis. Voia ca uciderea femeii să pară un accident. 

Bauman i-ar fi spus unui martor, ce a ajuns ulterior informator al poliției, că „vreau un asasin, cineva să scape de ea.” Acesta a întrebat-o dacă vorbește serios, iar ea i-ar spus că știe că este greșit, dar o să meargă la biserică și o să ceară iertare. 

În cele din urmă, Bauman l-a sunat pe martor și i-a cerut să vină la ea acasă. Martorul a înregistrat o conversație în care a pretins că a găsit asasini și ea a fost dispusă să plătească 1.500 de dolari. O zi mai târziu însă, Bauman a fost arestată. 

Femeia a dat vina pe martor, spunând că acesta încerca să obțină bani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel