O fetiţă de 6 ani din Buzău a murit după ce a fost lovită de o mașină. Se întorcea de la școală împreună cu mama sa

O fetiță de 6 ani din Buzău a murit după ce a fost lovită în plin de o mașină, imediat după ce a coborât din microbuzul cu care se întorcea de la şcoală.

Accident tragic în localitatea buzoiană Caragele, pe DJ 203I. O fetiță de 6 ani a murit după ce a fost lovită de o mașină, chiar în momentul în care cobora dintr-un microbuz. Totul s-a întâmplat sub privirile mamei sale. Copila se întorcea de la școală împreună cu mama sa. Aceasta a rămas în microbuz pentru a lua niște lucruri personale, iar fetița a coborât singură. În acel moment, copila a fost lovită în plin de o mașină. Impactul a fost extrem de puternic, iar fata a murit, scrie Adevărul.ro

"Un autoturism condus pe DJ 203I, din direcţia Pogoanele către Cilibia de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Luciu, a surprins şi accidentat mortal o fată de 6 ani, din aceeaşi localitate, care  coborâse dintr-un microbuz, pe partea carosabilă.", a precizat IPJ Buzău.

Oamenii legii au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel