O femeie, cântărită ca un bagaj de cală înainte de a se urca în avion, și nu este singura. Mărturiile altor pasageri: Nu am fost niciodată în viața mea atât de jenat

O femeie, cântărită ca un bagaj de cală înainte de a se urca în avion, și nu este singura. Mărturiile altor pasageri: Nu am fost niciodată în viața mea atât de jenat / Foto: Pixabay, de Ty Yang
O femeie, cântărită ca un bagaj de cală înainte de a se urca în avion, și nu este singura. Mărturiile altor pasageri: Nu am fost niciodată în viața mea atât de jenat / Foto: Pixabay, de Ty Yang

O femeie a fost cântărită ca un bagaj de cală înainte de a se urca în avion. Se pare că nu este singura care a pățit acest lucru.

O femeie a trecut printr-un moment stânjenitor înainte de a călători cu avionul. Pasagera a fost nevoită să se urce pe un cântar de bagaje înainte de a se îmbarca la bordul aeronavei. Momentul a fost filmat de un alt pasager care a postat ulterior imaginile pe TikTok. Clipul s-a viralizat și a adunat 1,6 milioane de vizualizări, scrie New York Post.

VEZI ȘI: O tânără a îmbrăcat peste 6 kg de haine ca să scape de taxa de bagaje în avion. Ce a pățit apoi. "A fost cam jenant" - Video

"O femeie este rugată să urce pe cântarul de bagaje pentru că a declarat că are 130 de lire sterline. Este un avion mic, așa că aveau nevoie de greutatea noastră pentru a decola din motive de siguranță", a scris în descrierea videoclipului utilizatorul @lilwessel.

@iammatthewjordan Was the airline wrong for that? #airportlife #airportproblems #weightloss #weightlosscheck #weightgain #iammatthewjordan #airlines #traveltiktok #travellife #traveltips #luggage ♬ I Got 5 On It - Tethered Mix from US - Michael Abels & Luniz

Internauții, val de reacții

În clipul de doar cinci secunde, filmat într-un aeroport nedezvăluit, pasagera în cauză poate fi văzut stând pe cântarul pentru bagaje, în vizorul colegilor de zbor. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

"De ce sunt oamenii atât de răi", a comentat un internaut.

"Nu e în regulă", a scris altul.

Între timp, un al treilea și-a amintit că a fost supus unei măsuri de precauție similare, explicând: "Am zburat acasă din Filipine și m-au cântărit... N-am fost niciodată atât de jenat în viața mea".

Cu toate acestea, alții au fost de partea companiei aeriene.

"De ce ar minți și ne-ar risca toată viața, inclusiv pe a e lor", a scris cineva.

"Le pasă de limitele de greutate pe avioanele mici deoarece trebuie să aibă greutatea centrală într-o anumită parte a avionului", a spus un altul.

De ce sunt cântăriți pasagerii

Incidentul a avut loc pe fondul unei avalanșe de comentarii negative în care companiile aeriene sunt acuzate că nu asigură condiții de zbor pentru persoanele corpolente.

O altă femeie a povestit un moment stânjenitor prin care a trecut atunci când a călătorit cu avionul. Ea spune că nu a avut loc pe culoarul avionului, fiind nevoită să traverseze pe o parte. 

În 2021, avizul Administrației Federale a Aviației a anunțat că aproape toate companiile aeriene ar putea cere în curând pasagerilor de talie mare să urce pe cântar sau să comunice ce greutate au, înainte de a se îmbarca în avion.

Scopul anunțat a fost acela de a furniza date noi despre greutatea medie a pasagerilor, deoarece cifrele actuale nu reflectă ratele de obezitate de astăzi din SUA. În plus, acest lucru ar ajuta să se asigure că aeronavele, în special cele mici, nu depășesc limita lor de greutate admisă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel