Urmărește emisiunea live


O tânără a îmbrăcat peste 6 kg de haine ca să scape de taxa de bagaje în avion. Ce a pățit apoi. "A fost cam jenant" - Video

 / Foto: Pixabay
/ Foto: Pixabay

Află în articol ce a pățit o tânără care s-a îmbrăcat cu peste șase kilograme de haine ca să scape de taxa de bagaje în avion.

Necazurile legate de bagaje sunt o problemă fără sfârșit pentru călători, pasagerii încercând adesea noi trucuri pentru a evita plata taxelor de bagaje impuse de companiile aeriene.

Dar nu merg întotdeauna după plan. În cea mai recentă încercare, o adolescentă din Australia a fost amendată de transportatorul low-cost Jetstar după ce a încercat să ocolească regulile purtând haine de peste 6 kg.

Într-un videoclip postat online, Adriana Ocampo, în vârstă de 19 ani, este văzută purtând mai multe straturi de îmbrăcăminte, după ce i s-a spus că va fi amendată cu 62 de dolari australieni (38 de euro), deoarece bagajul ei depășește limita de greutate, scrie The Independent.

Adolescenta călătorea împreună cu o prietenă, de la Melbourne la Adelaide, orașul ei natal. Ea a declarat pentru presa locală că "arăta ca un urs" cu acele haine pe ea.

"Eu sunt mică și slabă, dar arătam exact opusul. Ne-am gândit că singurul mod în care putem scăpa de greutatea de pe gențile noastre este să o punem pe noi înșine, așa că am început să ne îmbrăcăm cu toate jachetele și paltoanele pe care le aveam la noi. Pe lângă straturile de haine groase, aveam pantaloni largi pe mine în care am îndesat tricouri, dar și iPad-ul meu. Aveam vreo șase straturi de haine pe mine și tot felul de lucruri în buzunare", a spus adolescenta.

"A fost cam jenant"



În videoclip, fata poate fi văzută râzând în timp ce se pregătește să îmbarce. Ea și-a comparat aspectul cu Augustus Gloop din Charlie și fabrica de ciocolată.

"Toată lumea din rând se holba la noi și râdea de noi, a fost cam jenant", s-a plâns ea.

Pentru ca lucrurile să fie și mai rele, încercarea lor de a scăpa fără să plătească a eșuat. Cele două fete au fost nevoite, în final, să plătească taxa de bagaje

Într-o declarație pentru The Independent, un purtător de cuvânt al Jetstar a spus: "Deși vedem cu siguranță latura amuzantă, avem limite de respectat pentru a fi corecți cu toată lumea. Ținerea evidenței a cât de mult bagaje aduc pasagerii la bord înseamnă că toată lumea are loc pentru lucrurile lor și că ne îndeplinim cerințele de siguranță".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel