O cunoscută emisiune revine în grila PRO TV

Emisiunea Apropo TV revine în grila Pro TV cu cel de-al 23-lea sezon, mult mai târziu decât de obicei, din cauza dificultăților de finanțare a emisiunii. 

Programul realizat de Andi Moisescu se întoarce pe TV din 17 aprilie, de la ora 13.05. 

În acest sezon, Apropo TV va avea două rubrici noi: TrendBox - invitați în studio - specialiști, vedete, antreprenori - vorbesc despre trendurile în tehnologie și despre cum "ne afectează ele timpul, nervii și bugetele" și 101 locuri - e un serial de "travel românesc de colecție".

Revin rubricile tradiționale:

Colecțiile Apropo TV – clasica dezbatere pe teme uneori controversate, dar întotdeauna amuzante, cu diverși invitați, Pubfather – o titulatură nouă pentru clasicul segment susținut de Andi Moisescu și invitații săi, dedicat celor mai noi, spectaculoase și amuzante creații din publicitate, România care este – agenda cu oops-urile, în general politice și în special tipic românești, ale săptămânii și Next Gen – un serial deja consacrat, în care emisiunea Apropo TV iese în oraș cu artiști din noua generație.

Apropo TV a fost difuzat pe Pro TV 22 de sezoane, fiind una dintre cele mai longevive emisiuni. Doi ani la rând, în 2013 și în 2014, programul prezentat de Andi Moisescu a primit Premiul TVmania pentru cea mai bună emisiune de satiră, scrie paginademedia.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel