O băcăuancă s-a sinucis aruncându-se din ambulanţă

Soţia unui preot din Bacău şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, după ce s-a aruncat intenţionat din ambulanţa care o ducea la spital. Şoferul a observat totul şi a oprit imediat ambulanţa, iar asistenta i-a acordat primul ajutor, apoi a cerut sprijinul altui echipaj, potrivit Observator.tv. 

Pentru că se simţea rău, femeia de 41 de ani, profesoară de religie la Colegiul 'Vasile Alecsandri' din Bacău, a solicitat, prin numărul de urgenţă 112, intervenţia unui echipaj medical.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Bacău care a preluat-o pe soţia preotului pentru a o transporta la spital. Femeia a fost urcată în spate, în ambulanţă, în timp ce şoferul şi asistenta şi-au ocupat locurile din faţă.

Femeia, sinucidere de ziua fiicei 

Pe drum, soţia preotului a reuşit să deschidă uşile din spate ale ambulanţei şi s-a aruncat din maşină. Şoferul a observat totul şi a oprit imediat ambulanţa, iar asistenta i-a acordat primul ajutor, apoi a cerut sprijinul altui echipaj.

Soţia preotului a fost transportată la spital, în stare critică, însă ulterior şi-a pierdut viaţa. Atât poliţiştii, cât şi Serviciul de Ambulanţă, au deschis anchete pentru a stabili cum a fost posibil ca pacienta să se arunce în mers din ambulanţă.

Potrivit unor surse, profesoara de religie şi soţul ei urma să sărbătorească, astăzi, ziua de naştere a fiicei lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel