Numărul 2 din PSD, întâlnire secretă. Se schimbă majorități?

Marian Neacșu, secretarul general al PSD, a mers la Timișoara pentru a definitiva situația complicată cu privire la excluderea lui Sorin Grindeanu din PSD și înlocuirea sa la vârful PSD Timiș. 

Marian Neacșu a mai rămas o zi în capitala Banatului. Potrivit pressalert.ro, Marian Neacșu a avut o întâlnire la consiliul judeţean cu liderul instituţiei, Călin Dobra, și preşedinte executiv al PSD Timiş, numit interimar ca lider al social-democraţilor din judeţ.

La reuniune a luat parte şi fostul lider al social-democraţilor, Titu Bojin, acum preşedinte al UNPR Timiş.

Titu Bojin a explicat, pentru sursa citată: ”Am avut o întâlnire cu domnul Neacşu. Am discutat mai multe subiecte, politică, administraţie şi altele. Nu s-a pus problema să discutăm despre schimbarea unor majorităţi la Consiliul Judeţean Timiş. UNPR a susţinut şi va susţine necondiţionat PSD. Domnul Dobra ca o gazdă bună ne-a mai lăsat şi singuri”.

Călin Dobra a afirmat că ”am avut o întâlnire privată cu domnul Neacşu. A venit în vizită la mine. Nu cred că este nimic ilegal şi nu a fost nimic secret”.

[citeste si]

După ce în PSD au apărut discuții despre destituirea lui Sorin Grindeanu din funcția de premier, un consilier județean, apropiat al lui Titu Bojin, a afirmat că formațiunea din care face parte ar putea încerca renegocierea majorităţii din CJ Timiş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel