Noul album Adele, explicaţii despre divorţul cântăreţei

Facebook Adele
Facebook Adele

Cântăreaţa britanică Adele spune că noul său album îi va explica fiului său de ce a ales să divorţeze. 

Adele spune că noul ei album a fost înregistrat pentru a-l ajuta pe fiul ei, în vârstă de nouă ani, să înțeleagă de ce ea și tatăl său au divorțat, relatează BBC.

"Am vrut să îi explic prin această înregistrare, când va avea 20 sau 30 de ani, cine sunt și de ce am ales în mod voluntar să îi schimb întreaga viața, în căutarea propriei mele fericiri", a declarat vedeta pentru Vogue. "Asta l-a făcut foarte nefericit. Și este o adevărată rană pentru mine, pe care nu știu dacă voi putea să o vindec vreodată", a adăugat ea.

Albumul se lansează vineri, 15 octombrie

Superstarul pop, în vârstă de 33 de ani, a acordat interviuri separate edițiilor britanică și americană ale revistei Vogue - primele din ultimii cinci ani - în timp ce se pregătește să lanseze cel de-al patrulea album, foarte așteptat.

Albumul se va intitula „30” - care este vârsta la care s-a căsătorit cu partenerul ei Simon Konecki, pe care apoi l-a părăsit.

"Întreaga mea viață s-a destrămat și nu am avut niciun avertisment în acest sens", a declarat cântăreața.

Marți, ea a publicat un scurt fragment din viitorul ei single, intitulat Easy On Me, care va fi lansat integral vineri, 15 octombrie.
În ciuda rapoartelor anterioare potrivit cărora cântăreața s-a căsătorit cu Konecki în 2016, ea a declarat revistei că nu s-au căsătorit până în 2018.

"Cronologia pe care presa o are despre relația mea, despre căsătoria mea, este de fapt complet greșită", a spus ea. "Ne-am căsătorit când aveam 30 de ani... și apoi am plecat".

Ea nu a dezvăluit cât timp a trecut până când s-au despărțit, dar a spus: "Nu a fost foarte mult timp". Cererea de divorț a fost depusă în 2019, scrie Mediafax.

Foștii soți se înțeleg bine

„Nici eu nu prea înțeleg. Există reguli care sunt alcătuite în societate cu privire la ceea ce se întâmplă și nu se întâmplă în căsătorie și după căsătorie, dar sunt o persoană foarte complexă. Când aveam 30 de ani, întreaga mea viață s-a destrămat și nu am avut niciun avertisment pentru asta”. 

Totuși, insistând că nu există ranchiună între cei doi foști soți, ea a adăugat: „Pur și simplu nu era...Nu mai era potrivit pentru mine. Nu am vrut să ajung ca mulți alți oameni pe care îi cunoșteam. Nu aș fi fost nenorocită, dar aș fi fost pentru mine o nenorocită dacă nu m-aș fi pus pe primul loc. Dar, da, nu s-a întâmplat nimic rău sau ceva de genul acesta”. 

În ciuda separării lor, Adele nu regretă, spunând că a ales „persoana perfectă” cu care să aibă un copil.

VEZI Adele vorbește despre divorțul de fostul său soț. Acum spune ADEVĂRUL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel