Adele vorbește despre divorțul de fostul său soț. Acum spune ADEVĂRUL

Adele, surprinsă de o întrebare intimă a unui fan pe Instagram: De ce ai vrea să știi cu câți bărbați?
Adele, surprinsă de o întrebare intimă a unui fan pe Instagram: De ce ai vrea să știi cu câți bărbați?

Artista britanică Adele a vorbit despre divorțul de fostul său soț din urmă cu aproape 2 ani. 

Adele a rupt tăcerea despre divorțul de Simon Konecki, amintindu-și de momentul sfâșietor, când fiul lor, Angelo, l-a întrebat: „Nu-l mai iubești pe tatăl meu?”. Cântăreața, în vârstă de 33 de ani, și CEO-ul filantrop, Simon, în vârstă de 47 de ani, au anunțat că vor merge pe căi separate în aprilie 2019, Adele depunând documente în instanță cinci luni mai târziu.

Cei doi au fost iubit și iubită timp de 7 ani, apoi în timpul mariajului de doi ani, l-au conceput pe fiul lor Angelo. 

Vorbind cu American Vogue în primul ei interviu din ultimii cinci ani, Adele a dezvăluit că speră că noul ei album, în care cântă despre divorțul ei, îl va ajuta pe Angelo să înțeleagă ce s-a întâmplat când va fi mai mare.

O explicație pe muzică

Ea a explicat: „Are atât de multe întrebări simple pentru mine, încât nu pot răspunde, pentru că nu știu răspunsul. De exemplu, „De ce nu mai putem trăi împreună?”. „Pur și simplu asta fac oamenii când divorțează”. „Dar de ce nu?”. „Nu știu. Asta face societatea”. Și: „De ce nu-l mai iubești pe tatăl meu?” Și aș spune: „Îl iubesc pe tatăl tău. Pur și simplu nu sunt îndrăgostită. Nu pot să am dreptate în fața unui copil de nouă ani”, a spus artista. 

Adele a recunoscut, de asemenea, că s-a luptat cu sine pentru a vorbi cu fiul lor despre separarea ei, provocându-i atât de multă anxietate încât terapeutul ei i-a sugerat să se înregistreze vorbind cu Angelo pentru a-și putea aminti cele spuse.

Ea a spus pentru British Vogue: „Evident, eu și Simon nu ne-am luptat niciodată pentru el sau ceva de genul acesta. Angelo spune: „Nu pricep”.

Foștii soți se înțeleg bine

„Nici eu nu prea înțeleg. Există reguli care sunt alcătuite în societate cu privire la ceea ce se întâmplă și nu se întâmplă în căsătorie și după căsătorie, dar sunt o persoană foarte complexă. Când aveam 30 de ani, întreaga mea viață s-a destrămat și nu am avut niciun avertisment pentru asta”. 

Totuși, insistând că nu există ranchiună între cei doi foști soți, ea a adăugat: „Pur și simplu nu era...Nu mai era potrivit pentru mine. Nu am vrut să ajung ca mulți alți oameni pe care îi cunoșteam. Nu aș fi fost nenorocită, dar aș fi fost pentru mine o nenorocită dacă nu m-aș fi pus pe primul loc. Dar, da, nu s-a întâmplat nimic rău sau ceva de genul acesta”. 

În ciuda separării lor, Adele nu regretă, spunând că a ales „persoana perfectă” cu care să aibă un copil.

Adele și-a finalizat oficial divorțul în martie anul acesta, în urma unor rapoarte conform cărora a fost forțată să folosească mediatori pentru a-și împărți averea de 140 de milioane de lire sterline (190 de milioane de dolari) în timpul procedurilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel