EXCLUSIV  Nouă funcție pentru Kovesi. Pieleanu, contrazis de Vâlcu

Laura Codruța Kovesi
Laura Codruța Kovesi

Jurnalistul Val Vâlcu îl contrazice pe sociologul Marius Pieleanu în ceea ce privește viitorul Laurei Codruța Kovesi după revocare.

”Eu mă aștept ca doamna Kovesi să primească o funcție importantă într-o structură europeană sau poate trimisă de statul român într-o funcție diplomatică undeva în lume. Mi-e greu să cred că se va mulțumi doar cu o funcție de procuror”, a spus Marius Pieleanu în exclusivitate pentru DC News.

Jurnalistul Val Vâlcu susține că este exclus ca Laura Codruța Kovesi să fie numită într-o funcție europeană din moment ce a fost revocată pe motiv de încălcare a Constituției. Dacă era vorba despre altceva, poate am mai fi putut discuta, dar când ne referim la chestiuni legale lucrurile sunt limpezi și niciun birocrat european nu poate găsi scuze pentru așa ceva.

Iohannis a semnat decretul

Laura Codruţa Kovesi a declarat luni că mandatul ei în funcţia de procuror-şef al DNA încetează de luni, după ce preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare.

"După cum ştiţi, preşedintele României a emis decretul de revocare din funcţia de procuror- şef al DNA. Aşadar, mandatul meu încetează începând de astăzi", a spus Kovesi, într-o conferinţă de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel