EXCLUSIV  Femeie SFÂȘIATĂ de CÂINI la mormântul fiului său - UPDATE

UPDATE 14:00: Femeia care a fost mușcată de câini în Teleorman nu a murit. Iulian Ianculescu, directorul Direcţiei Sanitar Veterinară şi Pentru Siguranţa Alimentelor, a spus că pensionara se află internată la un spital din București. Incidentul nu s-a petrecut în cimitir, ci pe o uliță din comuna Măldăieni. În plus, câinii aveau stăpân, ne-a anunțat senatorul Marius Marinescu. Parchetul va stabili în final cauza incidentului.

--------

O femeie din Teleorman a fost omorâtă de câini chiar în faţa cimitirului unde fusese pentru a aprinde o lumânare la mormântul fiului dispărut prematur.

Localnicii din comuna Măldăieni (Teleorman) sunt în stare de şoc, după ce au aflat că o pensionară a fost devorată de câini, anunță Spynews.

Femeia în vârstă de aproximativ 70 de ani se afla la cimitir pentru a aprinde o lumânare la mormântul fiului ei. Victima a fost găsită în agonie de un trecător, care a observat că maidanezii erau plini de sânge şi trăgeau de ceva. 

Contactat de DC News, senatorul Marius Marinescu a comentat acest subiect: "Nu există câini fără stăpân. Câinii comunitari sunt proprietatea Consilului Local conform Art. 7 din Ordonanța 55/2002 actualizată. Responsabilitatea aparține în exclusivitate autorității publice locale".

De asemenea, Marius Marinescu a mai zis pentru DC News: "Câinii din cimitire sunt obișnuiți cu oamenii pentru că aceștia le dau mâncare. Bănuiesc că rolul lor este de a păzi cimitirul împotriva profanării mormintelor. Primesc mâncare, nu-și părăsesc arealul, dar nici nu atacă oamenii. Există posibilitatea ca femeia să fi murit din alte cauze, nu mușcată de câini".

Poliţiştii şi procurorii au deschis un dosar penal, iar acum încearcă să stabilească dacă animalele aveau stăpân.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel