Nicoleta Voicu, acuzații la adresa lui Gheorghe Turda: Nu mai pot! Am vânătăi pe corp, hemoragii nazale

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda continuă războiul după despărțire. 

Dr. Bossche, virologul lui Bill Gates, avertisment despre vaccinuri: Nu sunt capabile! O catastrofă globală fără egal pentru omenire

Interpreta de muzică populară a făcut dezvăluiri tulburătoare despre starea ei de sănătate, din cauza scandalurilor pe care le are cu fostul iubit, Gheorghe Turda. Potrivit ei, este mai hotărâtă ca niciodată ca toate conversațiile cu artistul să le aibă prin intermediul avocaților și că stresul și presiunea pe care le simte i-au afectat sistemul nervos, motiv pentru care îi apar vânătăi pe corp din neant și îi curge sânge din nas atunci când nu se așteaptă.

"Următoarele declarații le va face avocatul meu, eu nu mai pot, situația va fi preluată de avocata mea. Eu trebuie să suport acțiunile lui, oameni suntem, nu este ok. Pe sistem nervos acum îmi apar niște vânătăi pe corp, am pe picior, data trecută am avut pe mâini.

Am avut hemoragii nazale, lucrurile sunt foarte grave, am dureri de cap pe care nu le mai pot calma. Este un capitol încheiat, încerc să mă detașez, este punct. S-a terminat, să-și vadă fiecare de drumul lui!", a declarat Nicoleta Voicu, la Antena Stars.

Vezi și: Bogdan Boantă, dieta care l-a ajutat să slăbească 10 kilograme în două luni: Mi-a fost tot timpul teamă de ideea de regim

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel