Întrebare pentru virusologul care l-a trădat pe Bill Gates și delirează spunând că vaccinarea e o catastrofă

Dr. Geert Vanden Bossche, virologul lui Bill Gates, a zguduit Internetul cu semnalul de alarmă privind vaccinarea. 

Dr. Geert Vanden Bossche, un virolog independent și expert în vaccinuri care a lucrat pentru Bill Gates avertizează că actualul tip de vaccinuri este total inadecvat și chiar foarte periculos atunci când este folosit în campanii de vaccinare în masă în timpul unei pandemii virale. În plus, susține că măsurile luate până acum împotriva pandemiei nu fac decât să transforme un virus relativ inofensiv într-o armă biologică de distrugere în masă.

Încă din luna martie, medicul a avut mai multe apariții publice în care spune despre riscul asupra folosirii vaccinării în timpul pandemiei de COVID-19 și a adresat chiar și o scrisoare deschisă către Organizația Mondială a Sănătății, pentru a-i chema la dialog.

Virusologul belgian demontează discursul tuturor autorităților și susține că afirmația: "Campaniile de vaccinare în masă pot reduce substanțial ratele de infectare și, prin urmare, apariția unor noi variante ale virusului. Deci intensificarea campaniilor de vaccinare ar trebui să poată preveni circulația noilor variante ale virusului", este fundamental greșită și atrage atenția asupra faptului că actualele și următoarele campanii de vaccinare în masă vor conduce la o circulație amplificată a variantelor virale mai infecțioase.

Vezi și: Controverse despre virologul care l-a trădat pe Bill Gates și a spus că vaccinarea e o catastrofă, informații din CV: Ultimul articol științific, de acum 26 de ani

"Nicio pandemie nu a durat mai mult de doi ani"

"Deci, înainte de a recomanda administrarea oricărui tip de vaccin Covid-19 tuturor, trebuie mai întâi să ne asigurăm că vaccinul va reduce rata morbidității și mortalității sub ratele pe care le-am putea aștepta dacă am lăsa pandemia să își desfășoare cursul natural.

Dacă se analizează dinamica unei pandemii cauzate de o infecție virală naturală, autolimitată, de exemplu, pandemia de gripă în timpul Primului Război Mondial, este evident că fără intervenția umană, o pandemie duce în final la imunitatea colectivă. Virusul poate deveni apoi endemic, cu manifestări sezoniere, cum vedem, de pildă, în cazul virusului gripal.

Nicio pandemie nu a durat mai mult de doi ani, nici măcar gripa spaniolă sau gripa porcină și, odată atinsă imunitatea colectivă, reapariția virusului este controlată de sistemul nostru imunitar grație memoriei acestuia privind contactele anterioare cu virusul", mai spune el, potrivit mcgrillUniversity.ca

"Vaccinurile nu sunt capabile să prevină răspândirea virusului, ci măresc infecțiozitatea virală"

Potrivit medicului, pentru ca un vaccin să funcționeze mai bine decât pandemia naturală, ar trebui să accelereze imunitatea colectivă. În schimb, ceea ce se întâmplă acum "este exact opusul: vaccinurile nu sunt capabile să prevină răspândirea virusului de către beneficiarii acestora, care sunt expuși tulpinilor emergente extrem de infecțioase. Iar acest lucru împiedică dezvoltarea imunității colective.

Acestea sunt vaccinuri profilactice, concepute pentru a construi imunitate înainte ca persoanele care le primesc să fie expuse la agentul patogen/virus. Aceste vaccinuri nu sunt deloc indicate pentru administrare în timpul unei pandemii, deoarece probabilitatea ca un primitor al vaccinului să fie deja atacat de virus în timp ce nu este încă înzestrat cu un răspuns imun complet crește pe măsură ce crește presiunea exercitată de existența unor variante foarte infecțioase".

Ce se întâmplă în corpul celui care se vaccinează

"La o persoană care tocmai a primit prima doză de vaccin, organismul începe să construiască un răspuns imun. Procesul dezvoltării depline a răspunsului imunitar ar putea dura câteva săptămâni, iar dacă persoana vaccinată este expusă la virus în acest timp, răspunsul său imunitar poate fi prea slab pentru a lupta eficient împotriva virusului. Chiar dacă prima doză ne poate proteja de apariția simptomelor, virusul poate fi în continuare capabil să se replice și să se transmită.

Exercitarea unei presiuni ridicate asupra imunității organismului fără a preveni replicarea și transmiterea virală este o rețetă perfectă pentru proliferarea unor variante virale selective. Ceea ce observăm acum este și mai îngrijorător: nici cei care au fost vaccinați complet înainte de expunerea la Covid-19 nu mai controlează replicarea și transmiterea virusului. Acest lucru se datorează faptului că acum se infectează din ce în ce mai mult cu variante mai infecțioase, a căror proteină spike este diferită de cea cuprinsă în vaccin", mai spune Boschee.

Resurecţia cazurilor grave în SUA, Marea Britanie şi Israel, inevitabilă

"Acesta a subliniat că întreaga situație despre care a vorbit, se observă deja în rata de infectări și de morbiditate în țările care au reușit să vaccineze până acum milioane de oameni în doar câteva săptămâni, precum Marea Britanie, Israel sau SUA, țări care deși se bucură acum de scăderea ratelor de infecțiozitate, vor cunoaște o creștere abruptă de cazuri de Covid-19 în săptămânile următoare. "Declinul pe care îl vedem în prezent poate fi urmat de un platou de scurtă durată, dar o creștere abruptă ulterioară a cazurilor de boală severă este inevitabilă", mai spune el. 

Singurul beneficiu al vaccinurilor. "Specialiștii sunt orbiți de efectele pozitive pe termen scurt "

Virologul lui Bill Gates spune că singurul beneficiu al acestor vaccinuri este că pot proteja temporar împotriva bolilor severe și a mortalității, în funcție de caracteristicile antigenice ale variantei infectante și că vaccinarea în masă transformă acum din ce în ce mai mult primitorii de vaccinuri în transmițători asimptomatici, care transmit virusuri extrem de infecțioase persoanelor neprotejate sau încă neinfectate.

"Această situație este exact opusul a ceea ce se presupune că fac vaccinurile. Specialiștii în vaccinuri și clinicienii sunt orbiți de efectele pozitive pe termen scurt ale vaccinurilor anti-Covid, dar pare să nu îi intereseze consecințele dezastruoase ale acestora asupra sănătății globale", spune Boschee.

Tulpinile noi de COVID-19, un "monstru sălbatic". "O catastrofă globală fără egal"

Dr. Geert Vanden Bossche a explicat și de ce vaccinarea în masă în timpul unei pandemii în plină expansiune poate provoca un dezastru global nebănuit.

"Situația actuală, extrem de critică, mă obligă să răspândesc acest mesaj de urgență. Amploarea fără precedent a intervenției umane în gestionarea pandemiei Covid-19 riscă să provoace o catastrofă globală fără egal.

Nu sunt împotriva vaccinării. Dimpotrivă, vă pot asigura că fiecare dintre vaccinurile existente în prezent au fost proiectate, dezvoltate și fabricate de oameni de știință geniali și competenți", spune Bossche pe pagina sa de Twitter.

Cu toate acestea, el precizează că nu există nicio îndoială că măsurile stricte de carantinare și lock-down-urile nu au fost benefice. 

Vaccinarea, "un mic pas împotriva virusului, o catastrofă uriașă pentru omenire"

"Este din ce în ce mai dificil să ne imaginăm că efectele intervenției umane extinse și eronate în această pandemie nu vor șterge de pe fața Pământului părți mari ale populației. Doar foarte puține alte strategii ar mai putea fi găsite pentru a atinge același nivel de eficiență în transformarea unui virus relativ inofensiv într-o armă biologică de distrugere în masă.

Totodată vaccinarea, care în prezent se desfășoară în toată lumea într-un ritm din ce în ce mai alert, prezintă și riscul ca variante periculoase ale virusului să sară la diferite specii de animale, în special la animalele industriale. Se știe deja că aceste specii găzduiesc mai multe coronavirusuri diferite și sunt, de obicei, găzduite în ferme cu densitate mare. La fel ca în cazul virusului gripal, aceste specii ar putea servi ca rezervor suplimentar pentru virusul SARS-COVID-2", susține virologul.

El a adăugat că din cauza intervenției umane, cursul pandemiei a fost complet perturbat încă de la început și că măsurile stricte de prevenire răspândite, combinate cu toate campaniile de vaccinare în masă care utilizează vaccinuri inadecvate, vor duce fără îndoială la o situație în care pandemia "va scăpa din ce în ce mai mult de sub control".

Care sunt soluțiile pe care le propune virologul. Vaccin cu celule NK, în loc de B și T

Există în prezent dovezi abundente în literatura de specialitate că vaccinurile actuale nu protejează împotriva infectării și mai ales că variantele mai infecțioase pot fi transmise rapid de la persoanele vaccinate la persoanele neimunizate. Bosschen precizează că, în consecință, populația globală va trebui probabil să se confrunte cu o versiune mai rea a virusului și cu o situație în sistemul sanitar mai proastă decât în perioada anterioară a pandemiei și că utilizarea vaccinurilor profilactice convenționale în campaniile de vaccinare în masă anti-Covid-19 ar trebui să fie stopată imediat

"Nu poate fi nici o îndoială că această situație va duce în curând la rezistența completă a variantelor de circulație la vaccinurile actuale. Alternativele la actualele metode sunt fie lăsarea pandemiei să-și desfășoare cursul natural, fie înlocuirea actualelor vaccinuri ucigașe cu vaccinuri salvatoare de vieți”, explică expertul.

Virologul a explicat pe ce se bazează "vaccinurile salvatoare de vieți" și spune că acestea ar fi unele complet diferite, pentru că nu ar implica agenții obișnuiți, adică celulele B și T, ci celulele NK.

"Există dovezi științifice convingătoare că aceste celule joacă un rol cheie în eliminarea completă a COVID -19 într-un stadiu incipient al infecției la persoanele infectate și asimptomatice. Celulele NK fac parte din sistemul nostru imunitar înnăscut și, la fel ca anticorpii naturali, sunt capabile să recunoască și să atace un spectru larg și diversificat de agenți patogeni.

Studiile arată că celulele NK sunt dotate cu capacitatea de a dobândi memorie imunologică. Educând aceste celule să recunoască și să țintească în mod durabil celulele infectate cu coronavirus, sistemul nostru imunitar ar putea fi perfect dotat pentru un atac al virusului. Deoarece apărarea imunitară bazată pe celule NK oferă imunitate sterilizantă și permite o protecție rapidă și cu spectru larg, se poate presupune în mod just că valorificarea celulelor noastre imune înnăscute va fi singurul tip de intervenție umană disponibilă pentru a opri răspândirea periculoasă a variantelor extrem de infecțioase de Covid-19.

Vaccinurile pe bază de celule NK vor permite în primul rând imunității noastre naturale să fie mai bine pregătită (prin dezvoltarea memoriei imunologice) și vor crea imunitate colectivă", spune virologul lui Bill Gates, potrivit deplatformdisease.com

Noi ne întrebăm așa: dacă susține că este un virus inofensiv, cum de au murit zeci de mii de oameni în România infectați cu noul coronavirus și un milion pe plan mondial?! Și dacă e un virus relativ inofensiv, de ce mulți oameni ajung la terapie intensivă, blocând sistemul sanitar?! Care este diferența dintre acest virusolog și Diana Șoșoacă?!

 

Cine e Dr. Geert Vanden Bossche

Dr. Geert Vanden Bossche a lucrat mulți ani în cadrul unora dintre cele mai mari companii medicale din lume și are un CV stufos.

El a lucrat în cadrul companiei GlaxoSmithKline, la Novartis Vaccines & Diagnostics, a fost coordonator al Programului GAVI (Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare), de vaccinare împotriva Ebola.

Mai mult, a fost angajat al fundației Bill & Melinda Gates, în cadrul unui departament care se ocupa cu descoperirea vaccinurilor și la Centrul German pentru Cercetarea Infecțiilor (DZIF).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel