Nicolas Sarkozy: Nu veţi mai auzi de mine dacă pierd alegerile

nicolas-sarkozy-carla-bruni1
nicolas-sarkozy-carla-bruni1

Președintele Franței, Nicolas Sarkozy, a anunțat că s-ar putea retrage din politică dacă va pierde alegerile prezidențiale prevăzute pentru 22 aprilie. "În caz de eşec, ies din politică. Da, este o certitudine", a fost răspunsul la întrebarea ce va face dacă va avea de înfruntat un eșec în scrutinul din Franța, informează Le Monde.

Nicolas Sarkozy se pare că ia în calcul și un eventual final de carieră în politică, după ce a fost primar, consilier general, preşedinte de consiliu general, ministru în repetate rânduri, preşedinte al Franţei.

"Pentru prima dată în viaţa mea, mă confrunt cu perspectiva finalului carierei", a mai spus Sarkozy, fără însă a convinge foarte mult presa franceză.

Pentru viitor,  actualul președinte al Franței se pare că are agenda completă în eventualitatea unui eșec la alegerile prezidențiale: ”'Am 56 de ani, sunt în politică de 35 de ani, îmi voi schimba complet viaţa. Nici nu veţi mai auzi de mine dacă pierd alegerile', a spus Sarkozy, menționând planul său de a se dedica mai mult timp familiei.

"Voi putea călători, îmi voi putea asuma responsabilităţi, voi putea începe săptămâna marţi dimineaţa şi o voi putea termina joi seara. Sincer, asta nu mă sperie", notează Hortefeux, citându-l pe Nicolas Sarkozy.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel