USR, semnături. Nicolae Robu: Cât tupeu. Am fost agasat

Primarul Nicolae Robu a ieșit cu un atac virulent la adresa USR-ului, care strânge semnături în Timișoara. El spune că a fost agasat. 

Primarul Robu spune că persoanele care strâng semnături în zona străzii Alba Iulia din Timișoara sfidează regulile, cu toate că, sublineaza primarul ei pretind că militează pentru legaltate și pentru statul de drept.

Iată mesajul primarului Timișoarei:

"CÂT TUPEU TREBUIE SĂ AI, PENTRU A PRETINDE CĂ MILITEZI PENTRU LEGALITATE, PENTRU STAT DE DREPT, ÎMPOTRIVA PENALILOR ETC., IAR TU SĂ ÎNCALCI CU NONȘALANȚĂ LEGILE ȘI REGULILE LOCALE, INCLUSIV NORMELE DE BUN SIMȚ, PÂNĂ LA URMĂ!

Astăzi, mă plimbam, cum fac frecvent, prin superba și vasta noastră zonă de promenadă, cum fac zilnic mii și mii de timișoreni. Venind din Piața Libertății spre Piața Victoriei, la ieșirea spre aceasta de pe str. Alba Iulia, am fost agasat, ca atâția alți timișoreni și vizitatori ai Timișoarei, de un grup de indivizi care, întru sfidarea regulilor locale și a aprobării derivate din acestea acordată de Comisia de Ordine Publică, strângeau semnături! Nu contează cine erau -nu vreau să le fac notorietate nominalizându-i!-, nu contează pt ce strângeau semnături, contează doar că aceste personaje cu conduită de trotsky-iști se pretind luptători pt legalitate, iar ei sfidează legea și nu nedându-și seama ce fac, ci, mai grav, considerând că legea e pt alții, nu pt ei!

Știți care e paradoxul, oameni buni? Paradoxul este că acești indivizi care n-au nimic în comun cu valorile dreptei, dimpotrivă, sunt pur și simplu trotsky-iști, au electorat de dreapta -cetățeni de calitate, dezamăgiți, disperați de ce-au văzut pe scena politică de ani și ani-, electorat care le-a dat votul cu ochii închiși, ca cec în alb! Nu mai repetați această greșeală, stimați confrați de dreapta! Nu mai dați nimănui vot în alb!" a scris Nicolae Robu pe contul său de socializare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel