Nicolae Robu, SONDAJ pe Facebook. Rezultat covârșitor

Nicolae Robu
Nicolae Robu

Nicolae Robu a făcut un sondaj pe pagina personală de Facebook. Peste 10.000 de timișoreni au răspuns apelului lansat de edil.


Timișorenii au votat pe pagina edilului dacă sunt ”de acord cu extinderea” sau ”împotriva extinderii” firmei Continental Cauciucuri.

„V-AȚI PRONUNȚAT, DEJA, PESTE 10.000 ! MULȚUMESC PENTRU IMPLICARE ! VĂ ASIGUR CĂ PĂREREA DV., A CELOR CARE FACEȚI PARTE DIN MAJORITATE, CONTEAZĂ! NICI A CELORLALȚI NU ESTE IGNORATĂ, ÎI ASIGUR DE RESPECTUL MEU ȘI PE DÂNȘII ! ATÂTA TOT, CĂ VOI ACȚIONA CUM VREA MAJORITATEA ! IAR MAJORITATEA SPUNE CLAR: NU EXTINDERII PE ACEEAȘI LOCAȚIE (SE SUBÎNȚELEGE: NU EXTINDERII ÎN TIMIȘOARA)”, a precizat Robu. 

În urma rezultatului, 20% din timișoreni au fost de acord și 80% împotrivă.

La debutul sondajului, Robu anunța:

„În contextul în care, pe fondul nenumăratelor plângeri ale multor cetățeni, că firma Continental Cauciucuri poluează sau, în orice caz, generează mirosuri neplăcute, aceasta dorește să se extindă pe aceeași locație, aș vrea să știu părerea dv. Vă fac cunoscut că eu sunt împotrivă!”.

Timişorenii au protestat de mai multe ori faţă de poluarea produsă de Continental Cauciucuri, primăria dând şi un avertisment că dacă nu se vor reduce noxele, va muta fabrica în afara oraşului, precizează și ziaruldevest.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel