Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Nicolae Robu, interzis în presa locală: "Nu pot decât să mă bucur"

Postul Digi 24 Timișoara și publicația Press Alert au decis ca timp de o săptămână să nu mai publice nici o știre despre primarul Nicolae Robu. Primarul Timișoarei a comentat această decizie, în exclusivitate pentru DCNews.

Primarul Nicolae Robu spune că postul local Digi 24 îl antipatizează de o perioadă mai lungă de timp, iar cei de la Press Alert au interpretat greșit o declarația de-a sa. El spune că nu îi pare rău că s-a luat o astfel de decizie. 

"Nu pot decât să mă bucur că nu mai scriu despre mine timp de o săptămână. Digi 24 național este un post corect, dar cei de la postul local au ceva cu mine încă din perioada în care eram rectorul Politehnicii. Cât privește Press Alert am văzut că s-au supărat că eu le-am spus suporterilor de la Poli Timișoara să nu mai creadă tot felul de idioțenii pe care le scriu unii din presă, care nici măcar nu sunt jurnaliști. Cei de la Press Alert s-au supărat, dar eu nu mă refeream la ei. Nu pot să zic că îmi pare rău," a declarat primarul Timișoarei pentru DCNews. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel