Nicolae Robu-ENEL: Îi fac de râs în toată Europa

 Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a declarat vineri că va începe să facă ''de râs, în toată Europa, pe toate canalele'' compania Enel, care lasă în beznă în mod repetat şi foarte des cartiere întregi din Timişoara, şi a menţionat că va căuta o modalitate să o dea în judecată, pentru a-i cere despăgubiri. 

Suntem primul oraş din Europa în care s-a introdus iluminatul public stradal, iar Enel ne lasă în beznă seară de seară. (...). Este scandalos şi inadmisibil ce se întâmplă preponderent în zona de sud a oraşului, dar sunt frecvent căderi în tot oraşul. Este periculos şi în trafic, iar răufăcătorilor le place să zburde în întuneric. (...). Mă pun să fac de râsul Europei această companie, prin toate canalele, a afirmat Nicolae Robu, într-o conferinţă de presă. 

Edilul s-a declarat "disperat" că nu are nicio posibilitate de a lua măsuri împotriva acestei companii, întrucât este singura care dispune de reţea de distribuţie în judeţ, şi a afirmat că nu este normal să nu existe o instituţie a statului care să poată da amenzi unui operator care face astfel de lucruri. 

Dau un avertisment la nivel naţional acestei companii. Sunt disperat să văd că un oraş ca Timişoara, în care se fac lucrări de modernizare în forţă, la acest capitol (al iluminatului, n.r.) e în 'epoca de aur'. (...). Este o bătaie de joc din partea companiei Enel şi a celor mandataţi să o conducă. E-Distribuţie a preluat o valoare deosebită, toată reţeaua de distribuţie intra-comunală, are monopol pe această reţea din Timişoara şi peste tot în ţară. Nimic nu e mai rău decât un monopol privat, a detaliat Robu. 

Edilul a punctat că primăria va căuta procedurile prin care să poată ataca în instanţă compania, pentru a cere daune, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel