EXCLUSIV  Nicolae Robu- Călin Dobra, REPLICI DURE. Dispută pe locația sălii polivalente

Este scandal la Timișoara între primarul Nicolae Robu și președintele Consiliului Județean Călin Dobra, pe tema construirii sălii polivalente. Primarul liberal al Timișoarei îl acuză pe șeful social-democrat al consiliului județean de intoxicare. La rândul său, Călin Dobra a replicat și a spus pentru DCNews că Nicolae Robu face declarații îngrijorătoare. 

Mărul discordiei este reprezentat de terenul pe care ar urma să fie construită sala polivalentă. Iată mesajul lui Nicolae Robu: 

"DOMNULE PREȘEDINTE CJT CĂLIN DOBRA!

Toate au o limită! Am spus răspicat și totul este înregistrat: NU VOI FI NICIODATĂ DE ACORD CA SALA POLIVALENTĂ SĂ FIE FĂCUTĂ ÎN ALTĂ PARTE DECÂT ÎN TIMIȘOARA ȘI DACĂ NU O FACE CNI ÎN TIMIȘOARA, O FACE PRIMĂRIA! Specialiștii CNI au considerat excelentă locația propusă de mine în Timișoara înainte de a ajunge Grindeanu Prim-ministru, la fel ca și elaboratorii PUG-ului Timișoarei (aceiași care au elaborat și PUG-ul Clujului) și ca și specialiștii firmei germane BAM! Cum puteți să intoxicați lumea în halul acesta?! Ocupați, totuși, o funcție publică importantă! E drept, sunteți psd-ist, dar eu am cunoscut și psd-iști buni! E adevărat, mai puțini printre lideri, mai mulți între oamenii de rând, cu care și am o relație de respect reciproc. Liderii îmi produceți, cu f puține excepții, dezamăgiri după dezamăgiri! Din păcate, dv dovediți că nu vă încadrați între aceste excepții!" se arată într-un mesaj al primarului Robu.

Replica președintelui Consiliului Județean 

Președintele Consiliului Județean Timiș spune că i se par îngrijorătoare declarațiile pe care Nicolae Robu le face în ultima perioadă. 

"Eu nu am timp să stau pe facebook în fiecare zi și să fac război în declarații. Dânsul a declarat nu cu mult timp în urmă că timișorenii ar trebui să dea cu pietre în PSD-iști. Eu cred că sunt niște declarații îngrijorătoare pentru că până la urmă obiectivul nostru este să atragem investiții în județul Timiș. Mi-aș dori și dânsul să aibă același obiectiv și să susținem astfel de investiții," a spus Călin Dobra pentru DCnews.

Totodată, Călin Dobra spune că terenul ales de primăria Timișoara pentru construirea sălii polivalente este insuficient și nu are rezolvată situația în cartea funciară.

"Nu este atributul meu să spun dacă locația este bună sau nu, ci al Companiei Naționale de Investiții care vine cu finanțarea. Vreau să precizez că timp de mai mulți ani Primăria Timișoara a vrut o locație pentru realizarea sălii polivalente care nu este suficientă ca și suprafață și nici nu este rezolvat în Cartea Funciară ca fiind liber de sarcini. Cred că primarul Nicolae Robu glumește cu astfel de documente și cu astfel de solicitări către companie. Discutăm despre o investiție majoră și am solicitat în cadrul întâlnirilor pe care le-am avut să facem front comun, să fim solidari și împreună să facem o astfel de investiție pentru județul Timiș," a spus Călin Dobra pentru DCNews.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel