Neversea se va organiza în acest an, dar la o nouă dată

Foto Pexels
Foto Pexels

Festivalul Neversea va fi reprogramat pentru o nouă dată, dar în acest an.

Festivalul Neversea va fi reprogramat pentru o nouă dată din acest an. Organizatorii spun că nu își doresc o variantă de compromis a festivalului și au nevoie de garanția autorităților că normele vor fi schimbate măcar începând cu 1 august.

Cea de-a patra ediție Neversea urma să se desfășoare în perioada 8-11 iulie, dar, la mai puțin de două luni distanță, setul de norme publicat nu oferă niciun fel de predictibilitate și claritate privind reluarea activităților culturale, spun organizatorii.

În aceste condiții, organizatorii vor reprograma ediția din iulie pentru o nouă dată, în acest an, sperând astfel că festivalul se va putea desfășura în acest an, după o pauză de mai bine de 12 luni.

„Găsirea unei noi date, reconfirmarea artiștilor, recalibrarea resurselor umane și a celor logistice, sunt eforturile pe care organizatorii sunt dispuși să le facă, în speranța că autoritățile vor regândi normele propuse, în cel mai scurt timp”, arată reprezentanții festivalului Neversea, adăugând că există soluții de a organiza evenimentul în siguranță.

„Este cea mai bună decizie pe care o puteam lua astfel încât să îi acordăm festivalului o șansă reală în 2021”

„Normele publicate de autorități spun că în luna iulie evenimentele se pot desfășura cu un număr limitat de 2500 de persoane, cu distanțare de 2 mp între participanți. Din acest motiv, organizatorii Neversea spun că nu își doresc o variantă de compromis a festivalului, dar au nevoie de garanția autorităților că normele vor fi schimbate după cum au promis, măcar începând cu 1 august. După pauza de anul trecut, acum ne dorim mai mult ca oricând să ne reîntâlnim în festival! Din acest motiv am luat și decizia de a-l reprograma la o nouă dată în 2021, până la care sperăm că vom avea norme care să ne permită să ne desfășurăm activitatea. Cele de acum ne fac imposibilă munca și desfășurarea activității! Este cea mai bună decizie pe care o puteam lua astfel încât să îi acordăm festivalului o șansă reală în 2021”, adaugă organizatorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel