EXCLUSIV  NATO, cu ochii pe Rusia. Mircea Geoană: Represiune acasă, agresivitate afară. A ales, este regretabil

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO, a oferit un interviu exploziv despre NATO, Rusia și securitatea pe Flancul Estic, în exclusivitate pentru DC NEWS.

"Rusia, din nefericire, a ales o cale de represiune accentuată în plan intern și mă refer la modul în care sunt tratați oponenții politici ai regimului, drepturi și libertăți fundamentale ale omului, acces la informație... în plan intern. Deci represiuni acasă și agresivitate afară.

Federația Rusă este cea care trebuie să decidă dacă acest tip de agresivitate externă, pe multiple planuri, pe multiple geografii, în multe zone, este ceea ce le servește intereselor lor, dincolo de elementele de agresivitate în zona de inteligență, am asistat și acum două zile la 10 ieșiri aeriene ale avioanelor de vânătoare aliate din Norvegia și Marea Britanie, până în zona Baltică și zona Mării Negre.

Deci Rusia se pare că a ales o politică de agresivitate în plan extern, este regretabil. Încercăm să dialogăm cu Federația Rusă despre lucruri care sunt importante pentru securitatea noastră colectivă, dar, din nefericire, asistăm la o Rusie mai agresivă și în mod firesc luăm măsuri de apărare și descurajare în consecința acestor acțiuni", a declarat Mircea Geoană, în exclusivitate pentru DC NEWS.

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel