Nancy Pelosi aruncă săgeți către Trump: El și familia lui au sărbătorit profanarea Capitoliului

Nancy Pelosi
Nancy Pelosi

Nancy Pelosi, președintele Camerei Reprezentanților din Statele Unite, a lansat o nouă serie de atacuri împotriva președintelui în exercițiu al SUA, Donald Trump.

Președintele Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, a declarat că atacul din 6 ianuarie al susținătorilor președintelui Donald Trump asupra Capitoliului ar „păta pentru totdeauna” istoria Statelor Unite ale Americii. Pelosi a spus că „faptele sunt clare”, iar Trump poartă răspunderea pentru incitarea susținătorilor săi la declanșarea incidentului violent în urma căruia au murit cinci persoane.

Pelosi a lansat acuzații la adresa familiei președintelui Trump



Totodată, președintele Camerei a mai spus că Trump „a pus paie pe foc”, iar „el și familia lui s-au bucurat și au sărbătorit profanarea Capitoliului”.

„Acțiunile președintelui demonstrează incapacitatea sa absolută de a îndeplini cele mai elementare funcții și atribuții ale funcției sale. Președintele trebuie îndepărtat imediat din funcție ”, a spus ea, îndemnând alți republicani să sprijine demersul democrat de destituire a președintelui în exercițiu, informează AlJazeera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel