Muzică simfonică la Camera Deputaților, după ce Remus Cernea a solicitat un alt tip de alarmă pentru plen

Deputaţii au fost invitați, miercuri, în sala de plen pe acordurile Rapsodiei Române, a lui George Enescu, după ce în urmă cu două luni, deputatul Remus Cernea declara că a transmis o solicitare la Biroul Permanent al Camerei pentru instituirea unui alt tip de alarmă, care să nu îi irite nici pe parlamentari, nici pe ziariști.

Soneria prin care deputaţii erau chemaţi în sala de plen a fost schimbată, scrie romaniatv.net. În locul zgomotului catalogat de mulţi ca fiind extrem de iritant, acum se aude muzică simfonică, urmând ca pe viitor, în difuzoarele de pe holurile Camerei Deputaţilor să se audă şi alte compoziţii celebre de Beethoven, Mozart sau Bach.

În luna februarie, deputatul Remus Cernea afirma că a depus o solicitare la Biroul Permanent al Camerei prin care cerea instituirea unui alt tip de alarmă: „Ar trebui să fie un sunet sau un îndemn spus, o voce care să spună «Vă invităm la şedinţa de plen». Poate fi o voce de femeie sau de bărbat, pot fi alternative, că tot am vorbit de egalitatea de gen. Ar face o impresie bună şi pentru oricine vine să viziteze Parlamentul", declara Cernea.

Remus Cernea solicită Camerei Deputaților un alt tip de alarmă pentru plen

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel