EXCLUSIV  Muncă de acasă şi ÎNCHIDERE clădiri birouri. Ion Pânişoară: Lumea nu e foarte fericită!

Prof. Ion Pânişoară apreciază că munca de acasă nu va deveni o regulă şi nu se vor închide clădirile de birouri chiar dacă pandemia de coronavirus i-a împins pe mulţi oameni să facă asta în lunile de restricţii. 

"Nu se va întâmpla acest lucru într-un mod flagrant. Poate că în mici segmente se va face acest lucru, dar nu pe termen scurt. Eu fac parte din şcoală; foarte mulţi profesori au reuşit să se descurce cu aceste cursuri online. Unii au reuşit din prima, pentru alţii a fost dificil. După un timp fiecare a găsit soluţii, dar să ştiţi că lumea nu e foarte fericită. Foarte mulţi profesori au spus: ‚mi-e dor de copii, mi-e dor să mă întâlnesc cu ei în clasă, mi-e foarte greu să transmit ceea ce le transmit atunci când sunt cu ei în sală.

Fac faţă acum dar sper să fie pe termen scurt. Voi păstra partea de online în viaţa mea, din când în când le voi trimite materiale, dar trebuie să mă văd şi faţă în faţă cu ei. Echilibrul este calea pentru tot", a declarat, în cadrul unui interviu acordat DC News TV, profesorul Ion Pânişoară.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel