Motivul ȘOC pentru care o fată a dispărut de acasă. Apelul disperat al mamei

UPDATE: Fata a fost găsită în zona gării din Vaslui, iar în acest moment a fost dusă la secţie pentru a stabili exact motivele pentru care tânără a ales să fugă de acasă.

Știrea inițială:

Georgiana Livinț a dispărut de acasă acum două zile. A spus că merge la ziua unei prietene, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea.

Georgiana Livinţ are domiciliul în satul Pribeşti, comuna Codăeşti, dar locuieşte la o soră în Vaslui. Este elevă în clasa a XII-a la un liceu din oraş și învață foarte bine. Familia a anunţat dispariţia ei la Poliţie după ce au descoperit un bilet în care adolescenta îşi cerea iertare familiei şi le transmitea că îi iubeşte.

Ce a scris fata în bilet

Imediat dupa ce a găsit biletul, sora ei a reuşit să ia legatura cu fata prin mesaje, apoi Georgiana nu a mai răspuns, închizând telefonul.

(w670)

Mama Georgianei transmite un mesaj fetei dispărute

"Vă rog ajutați-mă să-mi găsesc copilul teafăr și nevătămat". Acesta este mesajul pe care-l transmite mama Georgianei tuturor celor care pot ajuta la găsirea fetei. Cine a văzut-o sau știe unde se află, este rugat să anunțe Poliția la numărul de urgență 112.

"Am găsit biletul din care rezulta că e ultimul ei gest din cauză că nu am avut bani să o pot trimite la mare. Sunt o mamă disperată și vreau să o găsesc. Vreau să vină acasă. Georgiana! Mama nu mai poate să mai lupte. Vreau să te văd. Indiferent ce greșeli faci, ești copilul meu și mama te iartă. Promit că am să te trimit și la mare. Punem bani mână de la mână și te trimitem și la mare. Înțelege că vrem să te ajutăm. Spune-mi unde ești și venim să te luăm", e mesajul disperat al mamei Georgianei Alondra.

Tot ea povestește că știa de faptul că fata sa dorește foarte mult să meargă la mare, dar nu a crezut că lipsa posibilităților materiale o vor afecta atât de mult, scrie Vremea Nouă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel