EXCLUSIV  Moţiunea şi anticipatele, efecte puternice asupra economiei. Tănase Stamule: Influenţează inclusiv decizia lor!

Tănase Stamule, consilierul premierului Ludovic Orban, a oferit informaţii despre creşterea economică a României din anul 2020 dar şi despre factorii care ar putea influenţa negativ cifrele. 

Tănase Stamule a declarat, într-un interviu acordat DC News, că România va avea creştere economică în anul 2020, însă aceasta va fi influenţată de evenimentele de pe scena politică. 

"Există încasări peste plan în luna ianuarie. Vor fi nişte surse de creştere. Vom avea creştere economică anul acesta, chiar dacă pe agricultură e posibil să avem o scădere, dar pe tot ce înseamnă producţie industrială… sunt capacităţi noi de producţie care s-au instalat  în România. Există potential de creştere economică, există dorinţă de investire. (…) Din acest punct de vedere vor exista investiţii ale companiilor existente dar şi ale celor care vor să vină şi care vor genera creştere economică.

Şi le ştim în parte. Cât vor genera, vom vedea pe parcursul anului. E o chestie legată de ce semnal de încredere transmitem. Dar depinde de foarte mulţi factori: vom avea sau nu anticipate, ce se va întâmpla mâine la moţiune -  trece, nu trece, toate lucrurile acestea influenţează inclusiv decizia investitorilor de a aduce capital în România sau de a sta şi a aştepta", a declarat Tănase Stamule.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel