Moțiune împotriva PSD. Victor Ponta, atac la Opoziție

Pro România
Pro România

Victor Ponta i-a acuzat pe liderii Opoziției, precizând că partidul Pro România nu a fost consultat în ceea ce privește moțiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă.

„Nu au discutat cu noi, e treaba lor. Să facă ce vor. Din moment ce nu ne-a spus nimeni nimic, nu pot să susțin ceva ce nu cunosc”, a precizat fostul premier într-o conferință.

Victor Ponta a tras un semnal de alarmă și a precizat că fără partidul său Pro România moțiune de cenzură nu are nicio șansă iar Opoziția depune moțiunea împotriva guvernului Dăncilă ”de ochii lumii”. În sprijinul afirmațiilor sale a amintit de cele 16 voturi pe care Pro România le are.

Victor Ponta a mai precizat că deși formațiunea sa este ferm convinsă că trebuie schimbat guvernul Dăncilă, Pro România nu va susține „gluma lătutărească”, Guvernul Orban. Mai mult, fostul premier a precizat în ceea ce privește moțiunea de cenzură împotriva guvernului, că din informațiile pe care le ale el, Opoziția nu a discutat nici cu UDMR și nici cu minoritățile.

Liderul PNL Ludovic Orban a anunțat că termenul limită pentru depunerea de către Opoziţie a moţiunii de cenzură împotriva Guvernului este 10-12 decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel